22_03_29_erdmost_nincskep

Változás az ÉKFI vezetésében

22_03_29_erdmost_nincskep

Változás az ÉKFI vezetésében

Közös megegyezéssel távozott az Érdi Közterület Fenntartó Intézmény intézményvezetői pozíciójából Mészáros Mihály, helyére Csőzik László polgármester megbízott vezetőként Somogyi Tamást nevezte ki a pályáztatás eredményes lebonyolításáig.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd jegyzője, dr. Konkoly Zita jelentette be, hogy május 22-től Mészáros Mihály – közös megegyezéssel – távozott az ÉKFI intézményvezetői pozíciójából, helyét pedig megbízott vezetőként veszi át Somogyi Tamás a pályáztatás eredményes lebonyolításáig.

Sajtótájékoztatót tartott az Érdi Közterület Fenntartó Intézmény (ÉKFI) központjánál az Érdi Fidesz elnöke. T. Mészáros András elmondta, azért az ÉKFI központjánál tartották az eseményt, hogy megköszönjék Mészáros Mihály hét évnyi munkáját.

 „Azért jöttünk ide, hogy megköszönjük Mészáros Mihály úrnak az elmúlt hét esztendő munkáját, azt a tevékenységet, amit az ÉKFI ügyvezetőjeként, illetve igazgatójaként elvégzett” – mondta az Érdi Fidesz elnöke. T. Mészáros András, aki emellett az aktualitásokról beszélt sajtótájékoztatóján.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email