22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is ho-ho-ho

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is ho-ho-ho

Körülbelül két évtizede rendez horgászversenyt tagjainak az Érd és Környéke Horgászegyesület. A rendezvény – egyik elhunyt alapító tagjuk után – pár éve a Mike László Emlék Horgászverseny nevet viseli. A megmérettetést, amin csak a tagok indulhatnak, idén is megtartják, a Tárnoki Horgásztónál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az évenként megrendezett verseny célja, hogy a tagok jobban megismerjék egymást, és együtt töltsenek egy vidám napot – amire a pecások a családtagjaikat is elhozhatják, sőt, a versenybe a gyerekek és a házastársak is beszállhatnak.

Ez a rendezvény nagyon népszerű az érdi horgászok körében: volt, amikor közel százan neveztek, később jött egy hullámvölgy, és csak alig ötvenen indultak, tavaly azonban már hatvannégyen „ülték körül” a tárnoki tavat. 

Idén június 14-én, vasárnap kerül sor a horgászversenyre. A tagok előzetesen az egyesület irodájában nevezhetnek kedden 9-11, csütörtökön pedig 17-19 óra között, illetve telefonon, a 0670389-2108-as telefonszámon. (A helyszínen csak a szabad helyek függvényében fogadnak el nevezést a szervezők.)

A verseny reggel hét órakor kezdődik, és délig tart majd; ahogy ez már hagyomány, idén is a helyszínen főzött ebéddel zárul a megmérettetés. 

Nevezni családi és felnőtt kategóriában lehet. Külön díjazzák a családokat, nőket, férfiakat, no meg azt a versenyzőt, aki a legnagyobb halat fogta – a nyertesek idén is  értékes horgászajándékokat vihetnek haza. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email