22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újrakezdte az edzéseket az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újrakezdte az edzéseket az Érdi VSE

A május 18-án hozott polgármesteri döntés értelmében ismét megkezdhette az edzéseket az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen. Limperger Zsolt együttese szinte a teljes kerettel próbálta bepótolni az elmúlt hónapok okozta lemaradást, az utánpótlás pedig csütörtöktől folytatja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az újrakezdés első edzése előtt korábbi csapattársukra, a tragikus körülmények között elhunyt Nagy Richárdra emlékeztek az Érdi VSE felnőtt csapatának játékosai, szakmai stábja – olvasható a klub honlapján. A megemlékezés után az Ercsi úti Sporttelepre csak sportolók, stábtagok léphettek be fertőtlenítés, hőmérés és egy tesztlap kitöltésével. Limperger Zsolt edzésén a 2019/2020-as keretből mindössze Kollega Krisztián nem tudott részt venni technikai okok miatt, ellenben számos fiatal játékos bizonyíthatott, hiszen Adorján Milán, Balogh Ádám, Csala Dávid és Pintér Olivér mellett utánpótlásunkból Fügedi Ákos, Kertész Bence és Kovács Áron is a felnőttekkel közösen kezdte újra a tréningeket – jegyzi meg az erdivse.hu.

A portál beszámolt arról is, hogy május 21-től az utánpótlás edzései is folytatódnak, de felhívják a figyelmet, hogy a sporttelepen az öltözők használata nem engedélyezett, ezért a sportolók edzésfelszerelésben érkezzenek, a szülők csak a sporttelep bejáratáig szállíthatják gyermekeiket.

Az utánpótlásjátékosok a felnőttekhez hasonlóan fertőtlenítés, hőmérés és az Országos Sportegészségügyi Intézet hetente kitöltendő tesztlapjának leadásával vehetnek részt az edzéseken.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email