22_03_29_erdmost_nincskep

Civil licit a Tündérpakk Közhasznú Alapítvány javára

22_03_29_erdmost_nincskep

Civil licit a Tündérpakk Közhasznú Alapítvány javára

Május elsejével átalakult az a Facebook oldal, amely a Civil Licit az Érd És Térsége Mentőalapítvány javára jött létre, miután elérte célját. A kezdeményezők azonban úgy gondolták, megtartják a csoportot, s újabb jó kezdeményezésért fognak össze.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A csoportot március 26-án civilek hívták életre és már rögtön az első napon megjelentek a felajánlások az oldalon, s több mint 150 felajánlás jött a mentőalapítvány számára. Ezek közül 143 db licit záródott érvényesen, vagyis érkezett rá licit a megadott határidőig.

A legnagyobb nyertes licit értéke 70.000 Ft volt, a legkisebbé 500 Ft. A csoport létszáma május 1-re elérte a 1.004 főt! 
A csoport tagjai által összegyűjtött felajánlások pedig összesen: 923 700 Ft lett. 

Bakos Petra, a csoport adminisztrátora az Érd FM 101.3-nak elmondta, hogy annyira sikeres volt a kezdeményezés, hogy úgy gondolták társaival, hogy a civil licitet folytatják, s mostantól a Tündérpakk Közhasznú Alapítvány számára gyűjtenek. 

A „tündérek” Érden körülbelül 50 családnak segítenek, akiknek igyekeznek mindenben folyamatosan segíteni. 

A csoport IDE KATTINTVA érhető el. 

Hallgassa meg az interjút Bakos Petrával!


 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email