22_03_29_erdmost_nincskep

Meleg ebéd a digitális iskolaidőben is

22_03_29_erdmost_nincskep

Meleg ebéd a digitális iskolaidőben is

Az óvodák, iskolák és bölcsődék zárvatartása alatt is igényelhetik a szülők a meleg ebédet az Intézményi Gondnokságon, e-mailben, vagy abban az iskolában, óvodában, ahová a gyermek jár. Az előre csomagolt ételt két helyszínen vehetik át.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Intézményi Gondnokság tájékoztatása szerint a meleg ebédet előre dobozolva szállítják két érdi óvodába, ott tudják átvenni az igénylők 11 és 12 óra között.

Két helyszínt jelöltek meg: a Kincses óvodások a főintézmény Edit utca 3-as szám alatti épületében, a Szivárvány óvodások pedig a Hegesztő utca 2-8. szám alatti intézményben kapják meg az ebédet. 

A Pumukli német nemzetiségi óvodába járó gyermekek szülei választhatnak a két intézmény között.  

Az iskolások számára a Szivárvány óvoda Hegesztő utcai épületét jelölték ki. 

Az Intézményi Gondnokság kéri, hogy a meleg ebéd iránti igényeket előző nap délelőtt 10.00 óráig adják le a szülők a gyermek saját intézményében, vagy pedig az Intézményi Gondnokságnál, a gondnoksag@erd.hu címen (megadva a gyermek nevét, iskoláját, osztályát, illetve hogy melyik napokra igénylik az étkezést). Az esetleges lemondásokat is ugyanitt tudják megtenni.

A meleg ebédet az érvényes térítési díj ellenében biztosítják (ahogy az eddig is történt). 

Mindkét helyszínen kiemelten figyelnek a rendkívüli helyzetben szükséges higiéniai szabályok és óvintézkedések betartására.

Információink szerint jelenleg az érdi óvodások és iskolások közül alig hetvenen élnek ezzel a lehetőséggel – köztük az a több mint húsz óvodás, aki nem otthon, hanem óvodai ügyeletben van. Bölcsődés gyermek számára nem igényeltek meleg étkezést a mai napig.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email