22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírus: felfüggesztik a kézilabda és vízilabdabajnokságokat is

22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírus: felfüggesztik a kézilabda és vízilabdabajnokságokat is

A Magyar Kézilabda Szövetség és a Magyar Vízilabda Szövetség is tudatta, visszavonásig minden bajnokságot felfüggesztenek a sportágban, míg a Magyar Labdarúgó Szövetség úgy döntött, a felnőtt bajnokságok kivételével semmilyen mérkőzést nem rendezhetnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Magyar Kézilabda Szövetség eredetileg úgy határozott, az U13-as vagy annál fiatalabbaknak szóló bajnokságokat felfüggesztik, az ennél idősebbeknél zárt kapuk mögött kell játszani. Ezt követően azonban az MKSZ változtatott álláspontján, melynek értelmében visszavonásig semmilyen mérkőzést nem rendezhetnek.

A Magyar Vízilabda Szövetség is hasonlóan járt el, az eredeti zárt kapus mérkőzések után a szervezet vezetősége is tudatta, a koronavírus járvány megfékezése érdekében a pólósoknál sem rendezhetnek mérkőzéseket.

A Magyar Labdarúgó Szövetség is változtatott álláspontján, melynek értelmében nem csak a Bozsik-programot és a szociális eseményeket, hanem az összes utánpótlásbajnokságot felfüggesztik, ellenben a felnőtt bajnoki mérkőzésekre zárt kapuk mögött sor kerülhet.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email