22_03_29_erdmost_nincskep

Jöhet az együtt töltött, minőségi idő?

22_03_29_erdmost_nincskep

Jöhet az együtt töltött, minőségi idő?

Március 16-ától bizonytalan időre valószínűleg nemcsak az iskolások, de a kicsik is otthon maradnak az egyik szülővel. Kár, hogy egy világjárvány kellett ehhez, de az otthonról végzett munka és a háztartási teendők mellett most végre lesz idő valóban a gyerekkel törődni és játszani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Most még ráadásul szép idő is van, használjuk ki, amíg lehet, mert jövő héttől már lehűlést ígérnek a meteorológusok. Addig is lehet kertészkedni, kirándulni a kicsikkel és nagyokkal is, ez mindenkinek jó kikapcsolódást jelenthet. Többek között ezt ajánlja Petrus Márta, coach, blogger, író, érdi 4+2 gyermekes édesanya is, aki a járvány idejére újra aktivizálta a „Boldog Anyu Klubot” a facebookon. Bárki, bármikor csatlakozhat a közösségi oldalon a csoporthoz, ahol Márta mindennap igyekszik játékötletekkel, receptekkel, tervezési és szervezési tanácsokkal segíteni (természetesen ingyen) a következő időszakban a családoknak, akiknek most egy kicsit újra kell tervezniük és szervezniük a napi rutint.

Petrus Márta az Érd FM 101.3-nak is adott interjút a témában, amit itt tud meghallgatni:


Ugyancsak a Facebookon alakult meg a koronavírus hatására a #MaradjOtthon csoport. Itt találunk olyat, aki napról-napra újabb játékot ígér megosztani az otthon ragadt ovis korosztály számára, de vannak felajánlások is szép számmal, hogy ki, hol tudná esetleg más helyett elvégezni a bevásárlást. Szerepelnek még a posztok között a fentieken kívül programajánlók online színházi közvetítésekre, 3D-s virtuális múzeumlátogatásra, jogi és technikai tanácsok a home office beindításához, az online tanításhoz és persze a vírussal kapcsolatos tudnivalók.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email