22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: hét országos bajnoki címet nyertek az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: hét országos bajnoki címet nyertek az érdiek

Újlengyelen rendezték a Proved Zrt. Kupa országos kata bajnokságot a karatésok számára, ahol az Érdi Kyokushin Karate SE is szépszámú résztvevővel indult.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

228 karatéka mérte össze tudását az országos kata bajnokságon, Újlengyelen, ahol az érdiek is nagy létszámmal indultak és remekül is szerepeltek.

A formagyakorlat ob-n Kurucz Mihály, V. danos mester és Kuruczné Medgyes Erzsébet IV. danos mester tanítványai közül heten is a dobogó tetejére állhattak, hiszen Ercsényi Dária, Kiss Norbert, Losonczi László, Mihály Dávid, Mihály Roland, Pálfi Dóra és Pereznyák János is megnyerte kategóriáját.

Ezüstökből sem volt hiány, miután Ercsényi Dorka, Rápolthi-Csibi Anna, Than-Csernyik Maja, Than Mónika és Virág Attila is a dobogó második fokára állhatott, míg Herendi Péter, Jakkel Roland, Kömöz Abigél, Kui Gábor és Szőke Balázs bronzérmesként zárta az országos bajnokságot.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email