22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: sima győzelemmel zárta az alapszakaszt a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: sima győzelemmel zárta az alapszakaszt a Delta

Zsinórban hatodik győzelmét aratta a Szombathelyi Egyetemi SE vendégeként a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának 18., alapszakaszbeli utolsó fordulójában a Delta RSE Érd, amely három szoros játszmát nyert meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Öt győzelemmel a háta mögött utazott a tabella ötödik helyén álló Szombathelyhez a Dömötör-Mátrai Beáta által irányított Delta, amely győzelem esetén biztosította alapszakaszbeli harmadik helyét.

A SZOESE csupán egy kezdőnyi játékossal tudott kiállni az érdiek ellen, mégis nagy csatára kényszerült a Delta, hiszen az első szettben sokáig tartotta magát a vendéglátó, végül az érdiek 25:17-re nyerték a nyitó játékrészt.

A második játszmában sem volt könnyű dolga Darvas Hannáéknak, a 23 perces szett során igyekezett tartani a lépést a vendégekkel a Vas megyei csapat, ám a Delta ezt is 25:19-re húzta be.

A harmadik felvonásban sem változott a játék képe, de a szombathelyiek nem tudtak szépíteni, a Delta pedig 25:18-ra nyerte ezt a szettet és 3:0-s győzelemmel a harmadik helyen zárta a bajnokság alapszakaszát.

Az érdiek a rájátszást február 29-én a második helyen végző Veszprémi Egyetemi SC otthonában kezdik meg 16 órától.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, alapszakasz, 18. (utolsó) forduló
SZOESE-Delta RSE ÉRD 0:3 (17, 19, 18)
Delta RSE Érd: Tombor Sz., Hainzmann, Tankó, Juhász L., Darvas, Flach, Jakab B., Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email