22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: kétszer vezetett a 5 Stars, de nem jött össze a bravúr

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: kétszer vezetett a 5 Stars, de nem jött össze a bravúr

1-0-ra és 2-1-re is vezetett a Magyar Kupa címvédője és az NB I éllovasa, az MVFC Berettyóújfalu ellen a futsal Magyar Kupa elődöntőjében a 5 Stars Érdi VSE, amelynek nem sikerült a bravúr, a hajdúságiak 6-3-as győzelemmel jutottak döntőbe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az NB I-es Aramis SE kiejtése után két csoportriválist, a Tihanyi FC-t és a Hidegkút SC-t is búcsúztatta a Magyar Kupában az NB II Nyugati csoportjában szereplő 5 Stars Érdi VSE, amely a sorozat elődöntőjében az első osztály listavezetője, az MVFC Berettyóújfalu ellen lépett pályára a döntőbe jutásért a szombathelyi Arena Savariában.

A teher nélkül, felszabadultan játszó Varga László által irányított érdi csapatban a Kajdy Tamást pótló Kertész Ferenc a délelőtt folyamán – Bozsoki Imrével egyetemben – még az Érdi VSE nagypályás NB III-as csapatában vívott felkészülési mérkőzést a Dunaújváros PASE ellen.

A Berettyó elleni elődöntőt jól kezdte a 5 Stars, hiszen már a második percben Gáspár Tibor révén vezetett, de ez még egy percig sem tartott, miután Harmati Tamás góljával gyorsan egyenlített az NB I-es rivális.

Az érdiek azonban nem adták könnyen magukat, bő negyedóra után Horváth Tamás találatával ismét vezettek és érdi előnnyel vonultak pihenőre a felek.

A fordulás után magasabb sebességi fokozatba kapcsolt az MVFC: a 25. percben Gál István egyenlített, majd egy perc leforgása alatt Sidnei kétszer is eredményes volt (2-4).

A 33. percben Kertész Bence góljával ismét zárkóztak az érdiek, ám a meccs hajrájában Gál és Sidnei is betalált, a Berettyóújfalu pedig 6-3-as győzelemmel esélyeshez méltóan jutott döntőbe, melyen a Veszprémet 4-0-ra legyőző Haladással vív meg.

Férfi futsal Magyar Kupa, elődöntő
Futsal Veszprém-Haladás VSE 0-4
5 Stars Érdi VSE-MVFC Berettyóújfalu 3-6 (2-1)
5 Stars Érdi VSE: Kertész F. – Horváth T., Gáspár T., Bozsoki, Kajdy Z.
Csere: Gonda, Miskei, Szabó I., Kertész B., Bíró B., Garamszegi, H. Zováthi, Zsidi, Török T.
Vezetőedző: Varga László
Gól: Gáspár T. (2. perc), Horváth T. (16. p.), Kertész B. (33. p.), ill. Harmati (2. p.), Gál I. (25., 38. p.), Sidnei (25., 26., 39. p.)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email