22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ikszelt a Dunaújváros vendégeként az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ikszelt a Dunaújváros vendégeként az Érdi VSE

2–2-es döntetlent játszott az NB III Közép csoportjának ötödik helyén álló Dunaújváros PASE vendégeként Pálhalmán a Nyugati csoportot vezető Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Németh Gábor Vince, Kollega Krisztián, Pintér Olivér és Melczer Vilmos ugyan visszatért sérüléséből, azonban Mojzer Györgyre, Kalmár Domonkosra, Balogh Ádámra, Borek Norbertre és Csala Dávidra sem számíthatott a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzésen Limperger Zsolt.

Az érdiek vezetőedzője így a Kertész F. – Pál Sz., Bozsoki, Gál Sz., Németh G. V. – Koós, Májer, Durso – Gera D., Kollega, Melczer összeállításban küldte pályára csapatát Pálhalmán.

A mérkőzés a hazaiak lehetőségeivel indult, azonban öt perc elteltével az érdiek szereztek vezetést, amikor a Koós Gábor ellen elkövetett szabálytalanság miatt büntetőhöz jutottak, Melczer pedig higgadtak a kapu közepébe pofozta a labdát (0–1).

Ezt követően az érdiek át is vették az irányítást, de a félidő derekán egy jobboldali szabadrúgás után a Kertészről kipattanó labdát a hazaiaktól Kovács Barnabás helyezte a kapuba (1–1). Néhány perccel később pedig az érdiektől Melczer Vilmos bal combját fájlalva – a súlyos sérülést megelőzve – cserét kért, helyét a háromvédős rendszerre való átállással Csiszár Zoltán vette át.

A félidő második felében mindkét kapu többször is veszélyben forgott, ám előnybe az érdiek kerültek, akik a játékrész hajrájában Koós Gábor szöglete után Bozsoki Imre fejesével szerezték meg ismét a vezetést (1–2).

A második félidőben a felkészülésben előrébb járó és az MTK Budapest ellen két Magyar Kupa-találkozón túllévő hazaiak egy-két fokkal nagyobb sebességen játszottak, melyet egy baloldali akció végén használtak ki Reicheld Alex révén.

A hajrában már csak helyzetekig jutottak a felek, gólig nem, így 2–2-es döntetlennel zárult az edzőmeccs.

– Múlt héten nem sikerült játszanunk annyi sérültünk és betegünk volt, ami most meglátszott. Most egy olyan csapattal találkoztunk, amely már túl van két éles meccsen, hiszen az MTK-val játszottak a kupában, tehát egy kicsit előrébb járnak a felkészülésben. Lehet látni, hogy a pálya annyira nem volt alkalmas a játékra, de nem csak itt lesz ilyen, a tavasz elején még ilyen pályákon fogunk játszani. Jó volt ez a meccs, de ahhoz a focihoz még messze volt, mint amit én szeretnék játszatni – értékelt Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE utolsó téli felkészülési mérkőzését március elsején, 13 órától vívja a Közép csoportot vezető Pécsi MFC vendégeként.

Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros PASE–Érdi VSE 2–2 (1–2)
Érdi VSE: Kertész F. – Pál Sz., Bozsoki, Gál Sz., Németh G. V. – Koós, Májer, Durso – Gera D., Melczer – Kollega
Csereként pályára léptek: Csiszár, Pintér O., Adorján
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kovács B., Reicheld, ill. Melczer, Bozsoki

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email