22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: ismét toborzót tartanak

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: ismét toborzót tartanak

Február 22-én idén először, aztán március 14-én és 28-án is tart tavaszi toborzót az Érdi Baseball és Softball Club az egyesület Mecset utcai pályáján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hagyományokhoz híven a téli szezon után a kültéri tavaszi idény előtt ezúttal is megrendezi toborzóját az ófalusi Mecset utcai pályán hazánk legnagyobb és egyik legsikeresebb egyesülete, az Érdi Baseball és Softball Club.

A baseball és a softball kortól és testalkattól függetlenül egy bárki számára űzhető rendkívül különleges sportág. Hazánk legjobb utánpótlásműhelye és egyik legsikeresebb egyesülete pedig Érden van.

Most pedig itt a lehetőség, hogy a toborzó keretein belül ne csak kipróbálja a sportágat, hanem utána – ha megtetszett a sportág – akár csatlakozzon is az érdiek korosztályos együtteséhez, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatok tagjaként versenybe szálljon a bajnoki címekért, melyekből az elmúlt években sem volt hiány.

Az érdiek ugyan így is nagy létszámú csapatokkal rendelkeznek, ám a terv az egyesület további bővítése, épp ezért nem csak a Mecset utcai pályán, hanem a helyi iskolákban is népszerűsítik a baseballt.

Az Érdi Baseball és Softball Club a Tball csapatába a 6-9, Major együttesébe a 10-12, juniorgárdájába pedig a 13-15 év közöttieket várja, míg a 13 évnél idősebb lányok a felnőtt softballcsapathoz, a 16 évnél idősebb fiúk a felnőtt baseballcsapathoz csatlakozhatnak.

A próbaedzésre a hat évnél idősebb fiúkat és lányokat várják, jelentkezni lehet az erdbaseballcoach@gmail.com email címen vagy SMS-ben a +36-20/886-1122-es telefonszámon lehet.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email