22_03_29_erdmost_nincskep

Cserbenhagyás miatt keresik

22_03_29_erdmost_nincskep

Cserbenhagyás miatt keresik

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak annak, ahogy egy fehér színű kombi, hátul sötétített üvegezésű, ismeretlen rendszámú gépkocsi fellökött egy biciklistát a Velencei út és az Írnok utca kereszteződésében január 8-án 7:30-kor.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lapunkhoz eljuttatott levelében az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya arról tájékoztat, hogy nyomozást folytatnak segítségnyújtás elmulasztása bűntettével ismeretlen tettes ellen, aki 2020. január 8-án 07:30-kor az Írnok utcából balra, a Velencei útra kanyarodva fellökött egy, a Velencei úton kerékpározó embert. A biciklis a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen rendszámú, fehér színű, valószínűleg kombi, hátul sötétített üvegezésű gépjármű vezetője azonban megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrség keresi a fenti autó vezetőjét, és várja a baleset szemtanúinak, valamint annak a barna színű Opelnek a sofőrét, aki később segítséget nyújtott a kerékpárosnak a 06-23-427-510 (hivatali munkaidőben), illetve a 112-es hívószámon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email