22_03_29_erdmost_nincskep

Veteránautók érkeznek Érdre

22_03_29_erdmost_nincskep

Veteránautók érkeznek Érdre

Veteránautó-bemutatót szervez az Ifjúsági Önkormányzat, nem csak diákoknak: mintegy ötven kiállítót - no meg számtalan látogatót - várnak majd az Érd Aréna parkolójába a retró rendezvényre. Jégdiszkót is szerveznek, ez azonban csak a középiskolásoknak szól majd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Harkai Márton, az IFÖ sajtókapcsolatokért felelős referense tudósítónknak elmondta, a jégdiszkót  február 21-én vagy 28-án tartják majd a Jégcsarnokban, este fél 9-től fél 11-ig – ezen a rendezvényen csak a középiskolások vehetnek részt.  

A veteránautó-kiállításra azonban mindenkit sok szeretettel várnak – ezt az Érd Aréna parkolójában rendezik majd, június 20-án, ötven-hatvan kiállító részvételével.

– Tíz óra körül kezdődik majd a program, amelynek keretében egy kisebb városi autós felvonulásra is sor kerül. A veteránautókon kívül zenével és retró édességekkel várjuk az érdeklődőket, délután négy-öt óráig. A pontos programot nemcsak az iskolában, hanem a közösségi médiában és más fórumokon is meghirdetjük majd – tette hozzá Harkai Márton.

Ez azonban még odébb lesz, a retró rendezvényig még sok feladat vár a diákokra. Várhatóan két héten belül kisorsolják az úszóbérletek idei első nyerteseit, március 15-én pedig részt vesznek a városi ünnepségen. Az IFÖ következő ülésére március 16-án kerülhet sor; ekkor tárgyalnak majd a többi programról, köztük a sportnapról is.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email