22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – február 1-2.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – február 1-2.

Idegenben lép pályára az ÉRD női kézilabda-, az Érdi VSE férfi labdarúgó- és a Delta RSE Érd női röplabdacsapata, míg a jégkorongozók amatőr tornát rendeznek, a VMG kosárlabdázói pedig itthon lépnek pályára. Sőt, a hétvégén még szörfverseny is lesz az ÉRD Arénába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA

Február elsején, 15 órától az EHF-Kupa C-csoportját vezető dán Odense Handbold vendégeként lép pályára az ÉRD női kézilabda csapata a csoportkör utolsó előtti fordulójában. Részletes beharangozó ide kattintva!

Női kézilabda, EHF-Kupa, C-csoport, 5. (utolsó előtti) forduló
02.01., 15.00:
Odense Handbold–ÉRD

LABDARÚGÁS

Folytatja a felkészülést az Érdi VSE. A Dabas-Gyón FC ellen elért hazai kétgólos siker után komoly erőpróba vár az NB III Nyugati csoportjának éllovasára, hiszen február 2-án, 14 órától az NB II tavaszi rajtjára készülő Szolnoki MÁV FC vendégeként vív edzőmeccset. A másodosztály tavaszi küzdelmei ugyan már a hétvégén elkezdődnek, ám a Tisza-partiak épp a Merkantil Bank Ligából kizárt Balmazújvárossal játszottak volna, helyette egy Érdi VSE elleni edzőmeccs vár a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiekre.

Felkészülési mérkőzés
02.02., 14.00:
Szolnoki MÁV FC (NB II)–Érdi VSE

RÖPLABDA

Budaörsön vív rangadót a Delta! A Közgáz SC junior és a Széchenyi Győr elleni könnyed, 3:0-s sikerek után nagy térségi rangadót vív a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjában a Delta RSE Érd, amely február elsején, 11 órától lép pályára a harmadik helyezett Budaörsi DSE/Emericus SE vendégeként. Dömötör-Mátrai Beáta lányai jelenleg nyolc győzelemmel és négy vereséggel állnak a tabella negyedik helyén, hátrányuk viszont csak két pont a nálunk egy meccsel többet játszó és egy meccsel többet nyerő budaörsiekhez képest.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 16. forduló
02.01., 11.00:
Budaörsi DSE/Emericus SE–Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA

A tabella negyedik helyén tíz győzelemmel és négy vereséggel álló Szent Pál Akadémiát látja vendégül a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának tizenhatodik fordulójában a VMG DSE. Az öt győzelemmel és nyolc vereséggel álló, Valaczkay Gábor által irányított érdiek február 2-án, 16 órától fogadják az SZPA-HSE-t a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 16. forduló
02.02., 16.00:
VMG DSE–SZPA-HSE

JÉGKORONG

Háromszor hármas jégkorong tornának ad otthont február elsején az Érdi Jégcsarnok. A Velencei úti létesítményben első ízben rendezik meg a három a három játékos elleni, kispályás (20×26 méteres) tornát, ahol a négy résztvevő csapat körmérkőzéseket vív egymással. A torna részletei ide kattintva érhetőek el!

 VÍZILABDA

A Hajósban és a Népligetben az érdiek. A Budapesti Honvéd SE érdi vízilabda szakosztályának 2005-ös együttese a tabella harmadik helyén álló FTC-Telekom vendégeként száll vízbe a Népligetben a Szívós István gyermekbajnokság alapszakaszának A-csoportjának kilencedik körében, február elsején, 12.30-tól. A BHSE-Érd 2007-esei pedig február elsején, 10 órától a margitszigeti Hajós uszodában vívnak meg a tabellán egy hellyel előttük, a hetedik helyen áll YBL WPC I.-gyel csapnak össze.

Budapesti Szívós István Gyermekbajnokság, 2005, Alapszakasz, A-csoport, 9. forduló, Népliget
02.01., 12.30:
Budapesti Honvéd SE-Érd–FTC-Telekom

Budapesti Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2007, Alapszakasz, A-csoport, 9. forduló, Hajós uszoda, 33 m-es
02.01., 10.00:
YBL WPC I.–Budapesti Honvéd SE-Érd

TOLLASLABDA

Idén is Érd, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnoka ad otthont a tollaslabdázók Pest megyei diákolimpiai döntőjének. A viadalon hat korcsoport versenyzői küzdenek meg egymással a tollabdás A-, illetve a műanyag labdás B-kategóriában. Előbbi esetében korcsoportonként és nemenként nyolc főnél kevesebb nevezés csak a megyei helyezések eldöntését szolgálják, míg utóbbi esetében az első négy helyezett jut be a február 22-én, Cegléden rendezendő területi döntőre.

SZÖRF

Először ad otthont szörfversenynek az ÉRD Aréna uszodája. Február elsején, 13 órakor kezdődik a II. Medencés Stand Up Paddle Nagydíj, ahol egyéni sprintversenyt, egyéni technikai versenyt, illetve csapatviadalt is rendeznek a különböző korosztályok számára. További részletek ide kattintva érhetőek el!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email