22_03_29_erdmost_nincskep

Ponty, ponty, rózsaszál  – készen van a horgászbál

22_03_29_erdmost_nincskep

Ponty, ponty, rózsaszál  – készen van a horgászbál

Hat évnyi kényszerszünet után múlt hét szombaton már harmincadik alkalommal bálozott a legnépesebb helyi civil szervezet, az Érd és Környéke Horgászegyesület a Finta Rendezvényházban, ahol a horgászok mellett azért szép számmal akadtak nem pecás érdeklődők is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A horgászegyesület a maga 1032 tagjával a legnépesebb civil egyesületnek számít Érden, és még ha a hosszú kihagyás miatt el is szoktak a bálozástól a tagok, így is csaknem százan vettek részt szombaton a svéd asztalos vacsorával egybekötött mulatságon. A produkciók nyitányaként, Hódos D. Sándor házigazda és Berényi Andrásné elnök köszöntője után az érdi Teleki Sámuel Általános Iskola 3/a osztályosai csináltak kicsiknek és nagyoknak kedvet és hangulatot a tánchoz: egy csokornyi rock and roll táncbemutatóval. Aztán Bihari Gellért és Sulyok Péter humoristák megalapozták a jókedvet, előbbi még külön horgász viccekkel is készült – a közönség nagy örömére. Volt még hip-hop táncbemutató, Jakobicz Eszter és Bana Dávid énekelt, a Tranzit zenekar pedig hajnalig gondoskodott a talpalávalóról, amire volt is igény, hiszen a horgászok között ma már szép számmal képviseli magát a „gyengébbik nem” is, akik nagy lelkesedéssel vették birtokba a táncparkettet, miután kaptak egy-egy szál rózsát a szervezőktől.

Az érdi horgászok népes táborának egyik titka lehet az is, hogy rendkívül felelősen gondoskodnak az utánpótlásról, így nemcsak nők, hanem gyerekek is akadnak közöttük. Az egyesület legfiatalabb tagja egyelőre az elnök hároméves unokája, de sok szeretettel látnak további csöppségeket is a csapatukba. Márcsak azért is, mert, ahogy azt Berényi Andrásné elárulta, idén nemcsak a már hagyományosnak tekinthető rajzversenyt, hanem terveik szerint külön horgászversenyt, illetve horgásztábort is szerveznek majd a legkisebbek részére.

A szombati rendezvény nyitott volt mindenki számára, így a horgászok mellett szép számmal akadtak szép számmal olyanok is, akik csak a bálozás kedvéért jöttek el. Ők elmondhatták magukról, hogy egy olyan érdi mulatságon vettek részt, az érdi események között nagy valószínűséggel egyediként, ahonnan 7-8 kg-os élő ponttyal távozhattak a végén – ha melléjük állt a szerencse https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbolahúzáskor. De ha az nem is, a jókedv és mulatság garantáltan adott volt a 30. érdi horgászbálon, aminek most már – az igényeknek megfelelően – minden évben lesz folytatása.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email