22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: 45 perc sem kellett a Delta-sikerhez

Hazai környezetben aratott könnyed, 3:0-s győzelmet a Delta RSE Érd, amely a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának tizenötödik fordulójában a Széchenyi Győrt győzte le.

A tabella negyedik helyén nyolc győzelemmel és négy vereséggel álló Delta RSE Érd a hatodik helyezett Széchenyi Győrt fogadta. Az érdiek már a bajnokság korábbi szakaszában, idegenben is viszonylag könnyedén verték 3:0-ra a Rába-partiakat, ezúttal viszont a hatodik fordulóban lejátszott találkozóhoz képest is rendkívül simán nyertek az érdiek.

Az első játszmában Tombor Szonjáéknak mindössze tizenhat perc kellett, hogy 25:9-re (!) behúzzák a játékrészt. A másodikban ugyan megint csak kilenc pontot engedtek a hazaiak, ám ezt a 25:9-es szettgyőzelmet már 14 perc alatt elérte a Delta.

A harmadik felvonásban sem tudott új lendületet venni a győri csapat, a Delta pedig ismét tizennégy perc alatt, de már húsz (!!!) ponttal, 25:5-re nyerte a szettet, így  44 percnyi játékkal aratott 3:0-s győzelmet.

Dömötör-Mátrai Beáta lányai továbbra is negyedik helyen állnak a tabellán, legközelebb, február elsején, 11 órától a Budaörsi DSE/Emericus SE otthonában folytatják bajnoki szereplésüket.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 15. forduló
Delta RSE Érd–Széchenyi Győr 3:0 (9, 9, 5)
Delta RSE Érd: Csörgi Evelin, Darvas Hanna, Flach Dóra, Hainzmann Rege, Jakab Boglárka, Juhász Lotti, Tankó Réka, Tombor Szonja, Tóth Luca. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email