22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: karnyújtásnyira a négyes döntő

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: karnyújtásnyira a négyes döntő

A sorsolás szerencsés alakulása miatt egy NB II-es csapat is ott lesz a futsal Magyar Kupa februári négyes döntőjében, miután a 5 Stars Érdi VSE a csoportrivális Hidegkút SC-vel vív oda-visszavágós párharcot, melynek első mérkőzésére január 8-án, 20.30-tól kerül sor az ÉRD Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az élvonalbeli térségi rivális, a budaörsi Aramis SE ellen kezdte meg szereplését a futsal Magyar Kupa küzdelmeiben a 5 Stars Érdi VSE, amely a sorozat nyitókörében – többek között – a négygólos Gáspár Tibor vezérletével egy 6–4-es győzelemmel búcsúztatta az NB I-es ellenfelet.

Ezt követően Varga László együttesének a második fordulóban is kedvezett a sors(olás), hiszen Kajdy Tamásék december elején az ugyancsak az NB II Nyugati csoportjában érdekelt Tihanyi FC-vel vívtak meg hazai pályán, melyet 6–3-ra megnyertek és bejutottak a legjobb nyolc közé.

Akkor viszont már tudni lehetett, hogy a Balaton-partiak elleni negyeddöntő nagy téttel bír, hiszen már a mérkőzés előtt elkészítették a következő forduló sorsolását, ahol az érdiek és tihanyiak meccsének győztese a harmadik – még versenyben lévő – NB II-es csapattal vívhat meg a szombathelyi négyes döntőért.

A futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában azonban már nem egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, a Hidegkút SC elleni párharc első felvonására az ÉRD Arénában kerül sor január 8-án, 20.30-tól.

A bajnokságban egyébként a 5 Stars tizenkét mérkőzés után négy győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel a hetedik helyen áll, míg a Hidegkút tizenhárom találkozót követően két győzelemmel, egy döntetlennel és tíz vereséggel az utolsó előtti helyet foglalja el. A két csapat a bajnokság tizedik körében találkozott egymással, amikor Hidegkút hazai környezetben 6–4-re győzött.

A párharc visszavágójára január 22-én, 20.30-tól kerül sor a budapesti Klebelsberg Kunó Általános Iskolában. A futsal Magyar Kupa négyes döntőjére február 22-23-án kerül sor a szombathelyi Arena Savariában.

Futsal Magyar Kupa, 3. forduló, 1. mérkőzés, a négyes döntőbe jutásért
01.08., 20.30:
5 Stars Érdi VSE–Hidegkút SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email