22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: szépszámú mezőny az év utolsó versenyén

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: szépszámú mezőny az év utolsó versenyén

Népes mezőnnyel rendezte meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és a Pesti Sport Kft. a hagyományos év végi Csoki Kupáját, melyet ezúttal Karácsonyi Csoki Kupának kereszteltek a szervezők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Népes mezőnnyel rendezte meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és a Pesti Sport Kft. a hagyományos év végi Csoki Kupáját, melyet ezúttal Karácsonyi Csoki Kupának kereszteltek a szervezők.

Van, aki már javában a 2020-as diákolimpia megmérettetéseire fókuszált, van, aki csupán a mozgás szeretetéért, az ünnepi étkek ledolgozása jegyében indult. Az viszont biztos, hogy a Karácsonyi Érdi Csoki Kupa minden célt kiszolgált, hiszen a jó hangulat mellett mozgáslehetőséget, valamint tapasztalatszerzést is megcélozhattak a résztvevők. Akikből pedig nem volt kevés, elvégre 31 lány és 53 fiú nevezés érkezett, így a hagyományos év végi viadalon ezúttal az ország különböző tájairól 84-en ragadtak ütőt.

A legkisebb korosztályokban, azaz az U9-eseknél Simon Jázmin és Szakács Krisztián végzett a dobogó tetején, míg az eggyel nagyobb korosztályban, U11-ben Csák Lauráé és Kapronyi Ferencé lett az aranyérem.

Az U13-as korosztályban a lányoknál Kis-Kasza Arabella Pinke Anna mögött zárt második helyen, míg a fiúknál Horváth Levente az U11-es győztes Kapronyi Ferencet előzte meg. Ebben a korosztályban három bronzérmet is kiosztottak, hiszen Flórián Bence, Kovács Marcell és Vietorisz Norbert holtversenyben lett harmadik.

Az U15-ösöknél és a nyílt “A” kategóriában is a pápai Nagy Eszter nyerte a nők versenyét, mindkét kategóriában Schvirján Zsófiát előzte meg, előbbiben Villás Vivien és Havasi Nóra, utóbbiban Simon Alíz és az érdi Nagy Eszter nyakába került a bronz.

Az U15-ös fiúk mezőnyében Legerszki Kornélé lett az elsőség, mögötte Zsarnai Marcell lett a második, Fánczi Jakab és Horváth Barnabás a két harmadik.

A nyílt “A” kategóriába tizenhat férfi adta le nevezését, közülük végül egy háromszettes és öt kétszettes győzelemmel Kis-Kasza Miklós győzött, ezzel előzte meg az 5-1-es mérleggel záró Fan Allen Edwint, míg a dobogó legalsó fokára Boros Gergely és László Dávid állhatott fel.

Eredmények, Karácsonyi Csoki Kupa, Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, Érd
U9
lányok: 1. Simon Jázmin, 2. Horvát Hanna, 3. Dudás Laura és Vig Fruzsina
fiúk: 1. Szakács Krisztián, 2. Szabolcsi Márton, 3. Takács Krisztofer és Horváth Adrián

U11
lányok: 1. Csák Laura, 2. Alföldi Anna, 3. Mészáros Viktória és Kihári Boglárka
fiúk: 1. Kapronyi Ferenc, 2. Szabolcs Balázs, 3. Pataki Alex és Dancs Olivér

U13
lányok: 1. Pinke Anna, 2. Kis-Kasza Arabella, 3. Hudák Lili és Vig Karolina
fiúk: 1. Horváth Levente, 2. Kapronyi Ferenc, 3. Flórián Bence, Kovács Marcell és Vietorisz Norbert

U15
lányok: 1. Nagy Eszter (Pápa), 2. Schvirján Zsófia, 3. Villás Vivien és Havasi Nóra
fiúk: 1. Legerszki Kornél, 2. Zsarnai Marcell, 3. Fánczi Jakab és Horváth Barnabás

Nyílt “A”
nők: 1. Nagy Eszter (Pápa), 2. Schvirján Zsófia, 3. Simon Alíz és Nagy Eszter (Érd)
férfiak: 1. Kis-Kasza Miklós, 2. Fan Allen Edwin, 3. Boros Gergely és László Dávid

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email