22_03_29_erdmost_nincskep

Kiskarácsony az Érdi Kutyamenhelyen

22_03_29_erdmost_nincskep

Kiskarácsony az Érdi Kutyamenhelyen

December 21-én 13-15 óra között lehet feldíszítenie az állatbarátoknak a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány udvarán álló örökzöldet. A törékeny díszek helyett a szervezők - és még inkább a kutyusok alkotta ünneplő falka - a jutalomfalatkaként is funkcionáló csecsebecséket várják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szervezők a Sirius közösségi oldalán azt írják, minden Állatbarátok által hozott dísznek találnak majd helyet a karácsonyfán, mert „ezzel is szeretnénk szimbolizálni az összefogás erejét, a közös célokat. (…) Hálásak vagyunk mindenkinek, aki támogatja munkánkat, ezzel is erősítve az állatok védelme iránti elkötelezettségünket!”

A résztvevők több tucat kutya hálás csaholásán kívül finom süteményre és forró teára és persze egy nagyon jó időtöltésre számíthat egy igazi állatbarát közösségben, sok-sok négylábúval. A dress code – a körülményekhez alkalmazkodva – ezúttal szigorúan nem ünnepi, hanem kutyázós öltözék. Karácsonyozzon egy jót a kutyusokkal és őrangyalaikkal a Siriusnál!

A siriusos kiskarácsony részleteiről Böjtös Andrea, az alapítvány elnöke beszélt az Érd FM 101.3-on. Az interjút itt is meghallgathatja:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email