22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: bronzérem a lengyelországi vk-ról

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: bronzérem a lengyelországi vk-ról

Népes delegációval vett részt a lengyelországi Zielona Gorában rendezett világkupán a Masters SE, amely egy bronzérem mellett számos kiváló helyezést ért el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

December 7-én ismét vk-viadalnak adott otthont a nyugat-lengyelországi Zielona Gora, ahol a Masters SE akrobatikus rock’n’rollosai is szép számmal mutatták be koreográfiáikat.
Az érdiek közül az Xpress a ladies formation kategóriában bronzérmesként zárt tizenhét induló közül, míg Záhonyi Patrik a Vis Amoris (Musztáng-Hungarocky-Masters) formáció tagjaként ért el egy negyedik helyezést.

Barthos Bence és Gábor László a Future Team (Rock and Magic-Island Rock-Dance Code-Masters) vegyes páros formáció csapatát erősítve a hatodik helyezést érte el.

Mellettük még Ölbey Vajk és Szalma Borka (Musztáng-Masters) couples dance show kategóriában tizenkettedikként zárt.

Ezt követően vasárnap a SUP Final verseny keretében a világranglista legjobb párosai egy K.O. rendszerben versenyeztek egymás ellen, ahol Záhonyi Patrik és Szőke Kitti (Masters-Musztáng) párosa a juniorok között hatodikként, Barthos Bence és Ambruzs Kinga (Masters-Island Rock) kettőse pedig a juveniles kategóriában zárt tizenötödik helyen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email