22_03_29_erdmost_nincskep

Egy út az összeomlástól a harmóniáig

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy út az összeomlástól a harmóniáig

Megjelent egy sokakat érintő, mégis érzékeny témáról: a pánikbetegségről, illetve egy nőről, aki nemcsak ezt, de ezzel együtt még egy tucat más nagyon kemény harcot vívott meg, és került ki mindből megerősödve, győztesen. Azóta másoknak segít, hogy ők is szembeszálljanak a betegséggel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Néhány éve kezdődött a csoda. Egy emberé, aki leküzdötte a saját félelmeit, és számtalan embernek tanította meg, hogyan harcoljon. Hogyan harcoljon önmagáért. Amikor Tamás Rita öt évvel ezelőtt létrehozta a közösségi médiában Ne pánikolj, sportolj! elnevezésű oldalát, még nem volt más, mint egy elvált anyuka, aki a sok kudarc után először tanult meg nyerni. A pánikbetegség nevű csatában végre ő volt a győztes.

Tamás Rita újságíró, személyi edző, coach, és nem utolsó sorban harcos. 1996-ban diagnosztizálták a pánikbetegségét, ami hosszú évekig uralta az életét, de aztán rájött, hogy nem szabad másoktól várnia a megoldást, saját magának kell felvennie a kesztyűt a pánik ellen. A sport és az önfejlesztés útjára lépett hát, és teljes életmódváltást vezényelt le, saját maga számára, lépésről lépésre haladva. Ma, 46 évesen kiegyensúlyozottan él, és reméli, hogy bátorítani tudja sorstársait is az életmódváltásra.

Az Érd FM 101.3 Köztünk marad című műsorában Tamás Ritával, a Ne pánikolj, sportolj! című könyv szerzőjével beszélgettünk. Az interjút itt is meg tudja hallgatni:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email