22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: csapatban és egyénileg is jól ment

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: csapatban és egyénileg is jól ment

Csapatban és az egyéniben is kitettek magukért az Érdi Kyokushin Karate SE sportolói a ceglédi kata országos bajnokságon, ahonnan huszonegy érmet hoztak haza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szépszámú delegációt indított az Érdi Kyokushin Karate SE a ceglédi országos kata (formagyakorlat) bajnokságon. Az érdi dojo versenyzői mellett az egyesület többi műhelyéből is érkeztek karatékák az eseményre.

A 23 érdi résztvevő ki is tett magáért, hiszen az egyéni kategóriákban hét arany-, hat ezüst- és öt bronzérmet, valamint négy negyedik és egy ötödik helyezést is elértek, míg három csapat is indult, akik egy első és két harmadik helyezést szereztek.

Egyéniben Ercsényi Dária, Herendi Péter, Mihály Dávid, Patyi Gergő, Pereznyák János, Than Mónika és Tóth Gábor is diadalmaskodott, míg csapatban Kiss-Horváth Ágnes, Kiss Norbert és Than Mónika triója is aranyérmet nyert.

Ercsényi Dorka, Kiss-Horváth Ágnes, Mihály Roland, Pappné Pelikán Zsuzsanna, Rápolthy-Csibi Anna és Than-Csernyik Maja ezüstérmes, Dobovits Gyöngyvér, Hervai Bence, ifjabb és idősebb Tompa Péter, valamint Virág Attila pedig bronzérmes lett, ahogy a Tompa-család triója is, hiszen ifjabb és idősebb Tompa Péter mellett Tompa Péterné Enikő is tagja volt a harmadik helyen végző csapatnak, de nem csak ők, hanem  Dobovits Gyöngyvér, Pappné Pelikán Zsuzsanna és Szőke Csaba triója is bronzérmes lett csapatban.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email