22_03_29_erdmost_nincskep

Szombattól indul az aláírásgyűjtés

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombattól indul az aláírásgyűjtés

Augusztus 24-én indul az őszi önkormányzati választás hivatalos kampányidőszaka, a Fidesz-KDNP-Összefogás pártszövetség aktivistái a szokott helyeken kezdik el a támogató aláírások gyűjtését – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Az őszi önkormányzati választás tétjéről beszélt pénteki sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője, aki elmondta, hogy a város építése vagy a folyamatos civakodás között kell választania az embereknek.

– Az előttünk álló önkormányzati választás tétje az, hogy tovább épül a város vagy helyette folyamatos civakodás, feljelentgetések, veszekedés, ideológiai csatatérré változtatott Közgyűlés lesz-e napirenden. Nekünk van egyedül programunk, a Batthyány Program, ami már az elmúlt 10 évben bizonyított. Mi a várost akarjuk tovább építeni – hangsúlyozta a szóvivő.

Simó Károly azt is hozzátette, hogy az egyetlen út megfogalmazni egy programot arról, hogy merre tart a város és hogyan kell tovább építkezni.

– Mi nem kívánunk a mocskolódásokra, feljelentgetésekre reagálni, nekünk nem az ideológiai harcosokkal van megbeszélnivalónk, hanem az érdi emberekkel, ahogyan eddig is tettük – mondta el az Érdi Fidesz szóvivője.

Szombattól a hivatalos ajánlások gyűjtésével együtt a Fidesz- KDNP – Összefogás „Együtt építjük Érdet!” címmel támogatói aláírásgyűjtésbe kezd – jelentette be a tájékoztatón Simó Károly. Arra is felhívta a figyelmet, hogy lehetnek olyanok is, akik nem hivatalos igazolvánnyal gyűjtik az aláírásokat.

–  A Fidesz-KDNP-Összefogás nevében támogató aláírást gyűjtők igazolvánnyal rendelkeznek majd. Kérjük, legyenek figyelmesek, mert vannak információink, hogy van, aki arra készül, hogy a Fideszre hivatkozva gyűjt majd aláírást. Aktivistáink megjelennek majd a standokon: a piacon szombaton, az Európa Sétányon és a Bem téren, illetve más közterületeken. Alá lehet írni az Összefogás Székházban is – emelte ki Simó Károly.

A szóvivő hozzátette: ezután is az érdi emberek valós gondjaival kívánnak foglalkozni, éppen ezért ezután is járják majd a várost és beszélgetést kezdeményeznek az érdiekkel.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email