22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: megint egy veretlennel játszanak az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: megint egy veretlennel játszanak az érdiek

Az NB III Nyugati csoportjának negyedik körében ismét egy veretlen csapattal találkozik az Érdi VSE. Limperger Zsolt csapata augusztus 25-én, 11 órától a MOL Fehérvár FC II vendégeként lép pályára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jellemzően a bajnokságban újonc csapatokra szokás mondani: fekete ló, azonban ez esetben a kijelentés a MOL Fehérvár FC második csapatára is igaz lehet, hiszen a Fejér megyei székhely fiataljainál is alaposan kicserélődött az előző idényben tizenharmadik, éppen bennmaradást érő helyen végző együttes kerete. Többek között Balogh Ádám is innen igazolt az Érdi VSE-hez.

Ennek ellenére jól kezdték a szezont Toldi Gábor fiai, hiszen a BKV Előre és a VLS Veszprém vendégeként is gól nélküli döntetlent játszottak, míg a Balatonlellét hazai pályán győzték le 3–2-re. Ezzel a fehérvári fiatalok öt ponttal a tabella hatodik helyét foglalják el.

A két együttes az előző kiírásban mindkét alkalommal ősszel találkozott egymással, a 2018/2019-es idény nyitókörében az érdiek hazai pályán 2–1-re nyertek, míg a novemberre előrehozott tavaszi fordulóban, Székesfehérváron is ugyanilyen arányban győztek Koós Gáborék. Egy évvel korábban Érden 1–0-ra, Fehérváron – Ebedli Zoltán búcsúmeccsén – 4–1-re győzött Limperger Zsolt csapata.

– Mindig sarkalatos kérdés a visszajátszók száma, igaz, a Fehérvárra annyira nem jellemző, hogy olyan sokan visszajátszanának. A játékstílus nem változott az elmúlt évekhez képest, a Fehérvár filozófiája ugyanaz, mint volt, csak a játékosok egy része cserélődött ki – jellemezte a MOL Fehérvár FC II-t az Érdi VSE vezetőedzője.

– Pörgős csapat, a tavalyi évük nem sikerült jól, de nem a játékukkal volt a gond, hanem inkább a koncentrációval, mert a helyzetkihasználásukkal voltak bajok.

Nekünk is kell figyelnünk arra, hogy ne tudjanak könnyen helyzetbe kerülni, de a saját játékunkkal kell törődnünk. Az előző hét nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ezért szeretnénk három ponttal gazdagodni

– tette hozzá Limperger Zsolt.

Az augusztus 25-én, 11 órakor kezdődő MOL Fehérvár FC II–Érdi VSE mérkőzést Héra Csanád vezeti, segítői Király Zsolt és Kovács Brankó lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
08.25., 11.00:
MOL Fehérvár FC II–Érdi VSE
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email