22_03_29_erdmost_nincskep

Agresszió helyett a programok versenyezzenek

22_03_29_erdmost_nincskep

Agresszió helyett a programok versenyezzenek

Áder János köztársasági elnök október 13-ra írta ki az önkormányzati választás időpontját – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője. Azt is hozzátette: Érden jelenleg csak az érdi Fidesz-KDNP-Összefogás rendelkezik valós programmal a város építésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– T. Mészáros András polgármester és a mögötte álló csapat a város további építésére vállalkozik. Ez a Batthyány Terv, amelynek keretében 2006 óta már mintegy 100 milliárd forint fejlesztési forrást hoztunk Érdre. A következő időszakban még legalább ennyit kell megszereznünk. Érd 1930-as években történt parcellázása után, 80 év alatt 100 km új út épült. Ezt követően 8 év alatt 70 km. Elmondhatjuk, hogy tizedannyi idő alatt sokkal többet építettünk. De még mindig sok feladat van hátra ezen a téren – hangsúlyozta pénteki sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője.

Mint mondta, Érdre további utak kellenek. De kell új bölcsőde is, óvodák, iskolák, a helyi gazdaság további erősítése, ezeket a fejlesztéseket tartalmazza a Batthyány Terv. Hozzátette, hogy ezeket a további forrásokat olyan városvezetés tudja csak megteremteni, amelyik a kormánnyal együtt tud működni.

– A következő időszakban a polgármester és a képviselő-jelöltek több módon is felkeresik a város polgárait, hogy a város előtt álló feladatokat közösen megbeszéljük. Mi nem a város lakói háta mögött alkottuk meg a programunkat, hanem valós városi konzultációt követően – emelte ki a szóvivő.

Az Érdi Fidesz szóvivője továbbá kérte a választási kampány résztvevőit, hogy tisztességes kampányt folytassanak.

„A programok versenyezzenek és ne durva, agresszív fenyegetésekkel igyekezzenek szimpatikussá tenni magukat a választók körében” – fogalmazott Simó Károly.

– Érdeklődéssel láttuk, hogy Érden már három jelölt is verseng T. Mészáros András polgármester kihívói szerepéért. Van, aki már többször bejelentette, hogy megvan a képviselő jelölti csapata, van, aki még keresi a támogatóit. Csapatot és programot viszont csak a Fidesz-KDNP-Összefogás hirdetett meg nyilvánosan – emelte ki az Érdi Fidesz szóvivője.

– A Pest Megye 1. választókerületében, Törökbálinton a Gyurcsány Ferenc helytartói által létrehozott szövetségből nem kértek a helyi szocialisták. Arra hivatkoztak, hogy olyan agresszív kampány hangnemet akartak a potenciális szövetségeseik meghonosítani, amire még nem volt példa környékünkön. Erre utaló jelek Érden is vannak. Több helyen a helyi koordinátorok azt írták a közösségi médiában, hogy „le akarják vadászni” nem csak a Fidesz-KDNP-Összefogás politikusait, hanem az őket támogató egyszerű választópolgárokat is. Arra számítunk, hogy lejárató cikkek garmadáit íratják a helyi szennyportáljaikon és az országos sajtóban is – hangsúlyozta Simó Károly.

Az Érdi Fidesz szóvivője szavait azzal zárta, hogy felkérte a választáson induló baloldali politikusokat, tisztességes kampányt folytassanak a következő időszakban.
 

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email