22_03_29_erdmost_nincskep

Legyen Ön a III. Pest Megye Szépe!

22_03_29_erdmost_nincskep

Legyen Ön a III. Pest Megye Szépe!

Június 1-jétől augusztus 20-áig lehet jelentkezni a III. Pest Megye Szépe versenyre a 18-26 év közötti Pest megyei és budapesti hölgyeknek a verseny hivatalos weboldalán. És hogy miért éri meg jelentkezni? Mire figyeljen egy hölgy, ha nyerni akar? Erről kérdeztük Kiss Korinnát, a jelenlegi királynőt

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a versenyen idén két jelentős változás történt: a szervezők a felső korhatárt kitolták 26 évre, emellett a tetoválás sem számít már kizáró oknak, abban az esetben, ha az jól fedhető helyen van – ezt a castingokon fogja a zsűri megítélni.

Jelentkezni és a részletes jelentkezési feltételeket elolvasni a verseny hivatalos weboldalán lehet.

Az Érd FM 101.3 arról kérdezte Kiss Korinnát, a II. Pest Megye Szépe győztesét, aki annak idején Érd Szépe is volt, hogy mit tanácsol a következő verseny indulóinak:

– Egy szépségverseny egy nőnek rengeteg dolgot képes adni, akár belső értékeket, fejlődést, egyre nagyobb kitartást, amiket az életben is tudunk kamatoztatni. A Pest Megye Szépe annyiban különlegesebb, mint a legtöbb verseny, hogy még ha relatív egy nagyobb stábbal is dolgoztunk együtt, nagyon családias volt a hangulat. Számtalanszor találkoztunk, és nagyon összeszokhattunk mi, lányok is egymással, illetve a minket felkészítőkkel is. A verseny óta rengeteg divatbemutatón szerepeltünk, én is, mint szépségkirálynő voltam azóta már címlap fotózásokon és kisebb-nagyobb portfólió fotózásokon. Ez ismételten csak nekem nagyobb önbizalmat, csapat szinten pedig nagyobb összetartást hozott. Azzal a jó tanáccsal tudok szolgálni, hogy egy percig se habozzanak, adják önmagukat, próbálják meg, hiszen nincs mit veszíteniük. Minden lánynak ajánlanék egyszer egy igazi szépségversenyt.

A Kiss Korinnával készült interjút itt tudja meghallgatni teljes hosszában:


További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email