22_03_29_erdmost_nincskep

Női foci: nem sikerült a győztes hazai búcsú

22_03_29_erdmost_nincskep

Női foci: nem sikerült a győztes hazai búcsú

Kiegyenlített mérkőzést vívott a forduló előtt a dobogó legalsó fokán álló Környe SE-vel az Érdi VSE felnőtt női labdarúgócsapata, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában, a kilencedik, utolsó előtti fordulóban 2–0-s vereséget szenvedett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdiek jól kezdték a találkozót, de egyik fél sem tudott mezőnyfölényt kialakítani, aztán a játékrész derekán a vendégek egy szögletből megszerezték a vezetést. Ezt követően ugyan a hazaiak is több nagy helyzetet dolgoztak ki, de egyenlítés helyett a 68. percben a vendégektől Csizi Ivett egymaga és csapata második gólját is megszerezte, beállítva ezzel a kétgólos környei sikert.

– Nagyon jó eredmény született, az előzőhöz képest hármat lefaragtunk, de a helyzeteink alapján lehetett volna jobb is. Ez most így sikerült, nem jött be semmi. Gratulálok az ellenfélnek! Szépen fejlődik a csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, büszke vagyok rájuk, mert a második kettő nullás vereségünket érjük el két bajnokaspiránssal szemben – értékelt Bukovszki Jenőné Boros Piroska, az Érdi VSE felnőtt női csapatának vezetőedzője.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, Felsőház, 9. (utolsó előtti) forduló
Érdi VSE–Környe SE 0–2 (0–1)
Gól: Csizi Ivett (19., 68. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email