22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus torna: szinte kisajátította az újonc párosok mezőnyét az ÉSWS SE

22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus torna: szinte kisajátította az újonc párosok mezőnyét az ÉSWS SE

Egy arany-, egy ezüst- egy bronzérmet, valamint egy negyedik helyet értek el az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatika Sportegyesület akrobatikus tornászai a hétvégi Fradi Kupán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A XV. Fradi Kupa a 2019-es szezon harmadik pontszerző versenye volt hétvégén az Elek Gyula Arénában, amely rendkívül magas létszámot hozott, hiszen közel 120 nevezés érkezett a rangos versenyre.

Az ÉSWS SE négy egysége is megmérette magát a viadalon, amelyek közül az újonc párosoknál dominált az egyesület, hiszen az aranyérmet Sajgó Enikő és Virág Flóra, a bronzérmet Borsos Kincső és Kaszics Léna szerezte meg, míg a negyedik helyen Tatár Boróka és Kocsis Patrícia végzett. Az ezt megelőző BASE Bajnoksághoz képest Borsos Kincsőék a hetedik helyről léptek előre a dobogó legalsó fokáig.

A párosok mellett szintén az újoncok korosztályában a Kocsi Liza, Privitzky Tamara és Srágli Laura alkotta érdi trió ezüstérmes lett.

– Lassan elmondhatjuk, az újonc női páros az ÉSWS SE kategóriája lesz, legalábbis erre törekszünk. Nagyon szép helyezéseket értek el a lányok, a cél az, hogy ősszel mindhárom egység dobogón végezzen. Minőségi gyakorlatokat mutattak be egy erős kategóriában, tehát elégedettek lehetünk a lányok szereplésével – fogalmazott Balogh Péter, az ÉSWS SE elnöke. A klubvezető elmondta, ez a korosztály arról szól, hogy rutint szerezzenek a versenyzők, ha ez már meglesz, akkor sokkal kiélezettebb lesz a harc a dobogó legfelső fokáért.

Balogh Péter hozzátette, a nyár folyamán tovább folytatják a munkát az egységek, hogy az emelések stabilabbak legyenek és a tartók fel legyenek erősítve.

Az ÉSWS SE eredményei a XV. Fradi Kupán
újonc páros: Sajgó Enikő–Virág Flóra 1., Borsos Kincső–Kaszics Léna 3., Tatár Boróka–Kocsis Patrícia 4.
újonc hármas: Kocsi Liza–Privitzky Tamara–Srágli Laura 2.
edzők: Baloghné Osvald Nikoletta, Herczegh Gabriella, Herczegh Piroska, Herczegh Panni, Nagy Klaudia

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email