22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros András: Az ellenzék megint hazudik

22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros András: Az ellenzék megint hazudik

Olyan választás előtt állunk, ami Európa és hazánk jövőjét is hosszú meg tudja változtatni. Érd is érdekelt abban, hogy ne a migrációt támogatók erősödjenek, hanem azok a politikusok kerüljenek be az EP-be, akik ezt meg akarják akadályozni – hangsúlyozta mai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– A Fidesz már 2015-ben egyértelművé tette álláspontját, amikor Orbán Viktor miniszterelnök Európában egyedüliként figyelmeztetett a migráció veszélyeire, illetve a sok-sok ezzel járó problémára. Akkoriban a migránspárti ellenzék részéről hazugságok kezdtek elterjedni: tagadták, hogy lenne migráció, azt a tényt, hogy az illegális migrációval növekszik a terrorveszély. Sajnos, azóta a valóság kegyetlenül rácáfolt a migránspártiak véleményére: csak Európában több száz halálos áldozata volt a muszlim hátterű terrortámadásoknak – hangsúlyozta T. Mészáros András szerdai sajtótájékoztatóján.

– A migránspártiak később azt állították, hogy a migráció segít helyreállítani Európa demográfiai problémáit, és különben is, ez alapvető emberi jog, és pozitív hatása van. Magyarország kormánya erre válaszul bevezette a gyermekvállalást ösztönző támogatásokat – a hazai baloldali ellenzék itthon is, Európában is ezért lenácizta a kormányt, a miniszterelnököt és azt a két és félmillió embert, aki a migráció ellen foglalt állást. Legújabb megközelítésük az, hogy Magyarországon nincs is migrációs probléma – a tény az, hogy a déli határunkon felállított kerítés akadályozza meg ezt – hangsúlyozta T. Mészáros András, hozzátéve: a migráció láthatóan megállítható a szárazföldön, és ha politikai akarat van rá, akkor a tengeren is.

– A baloldali liberális ellenzék itt Érden egyértelműen hazudik, a migránsok pártján áll, ezért fontos, hogy az érdi emberek elmenjenek, szavazzanak, hogy végiggondolják a jövő lehetséges megoldásait. Az elmúlt hónapokban a migránspártiaknak az érdiekhez egyetlen jó vagy rossz szava nem volt erről. Már a parlamenti választásokkor is önkormányzati választásra készültek, az EP-választásokon is az önkormányzati választásokra készülnek. Úgy tűnik, számukra egyetlen cél van, hogy lerombolják azt, amit az érdiek az elmúlt tíz-tizenhárom évben építettek. Lerombolják azokat a lehetőségeket, amelyeket az érdiek meg tudtak teremteni maguknak, azt, hogy a város tovább épülhessen. Az egyik ilyen megcáfolható hazugságuk, miszerint a polgármester az első választókat közpénzből szólította meg, hogy jöjjenek el szavazni, a Fideszt támogatni vasárnap. Be tudom mutatni a postai számlát, bizonyítani tudom, hogy nem közpénzből fizettük ezt. Az sem titok, hogy a Fidesz színeiben politizálok, soha nem bujkáltam civil- vagy árnyékszervezet mögé – ennek az az oka, hogy hiszek a Fidesz politikájában, abban, amit a kormány csinál, és abban, amit itt Érden csinálunk. Ennek van eredménye, ez építi a várost, és minden más rombolja, illetve megakadályozza az építést. A politikus akkor tud hatékony lenni, a közösségért tenni, ha azok az elvek, értékek, amelyeket a kezdet kezdetén megfogalmaz, nem változnak minden pillanatban, hanem egyértelműek az irányok. Hiszem azt, hogy a Fidesz és a KDNP olyan értéket képvisel, amely az ország hasznára válik – jegyezte meg.

– Nem hiszek abban, hogy a migráció bármire is megoldás lesz, nem hiszek az egyesült európai államokban – abban hiszek, hogy a nemzetek a saját maguk egyéniségét, értékeit megőrizve tudnak együtt dolgozni, ahogy erre sok éve példa van a világban. Úgy láhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, a balliberálisok sajnos nem hisznek sem Istenben, sem hazában, sem családban – valamilyen szintű manipulációs hatalomban bíznak, és azt hiszik, ha azt megszerzik, a másság tisztelete viszi majd előre a világot. A mostani választás a jövőre nézve mind Érdnek, mind az országnak nagyon fontos lesz. Megkérek minden érdit, hogy jöjjön el választani, és mivel nem titok, hogy mi az értékrendem, arra kérem az embereket, szavazzanak a migráció ellen, válasszák a Fidesz–KDNP pártszövetséget, hogy minél erőteljesebben tudjuk azt képviselni az EU különböző szervezeteiben, ami nemcsak az érdi, a magyar, hanem az európai emberek érdeke is – zárta szavait T. Mészáros András.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email