22_03_29_erdmost_nincskep

Vízilabda: kiütéses sikerrel folytatta az éllovas érdi csapat

22_03_29_erdmost_nincskep

Vízilabda: kiütéses sikerrel folytatta az éllovas érdi csapat

A Budapesti Honvéd SE-Érd mindkét korosztályos együttese győzelemmel érkezett a rájátszás hajrájára, miután a 2005-ösök éllovasként verték az ASI-Vasas II-t, míg a 2007-esek a HUVK SE-t múlták felül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Rusorán Péter Gyermekbajnokság rájátszásának C-csoportját jelenleg a Budapesti Honvéd SE-Érd 2005-ös korosztálya vezeti, így esélyeshez méltóan szállt vízbe az ötödik helyezett ASI-Vasas II ellen is a Laky Károly uszodában. Ennek ellenére Bereczki Zsolt góljára kettővel válaszoltak az angyalföldiek. Innen viszont már nem hagyott esélyt a fővárosi riválisnak Vargáné Gazdag Erika csapata, amely egy nyolcgólos szériával a nagyszünetre már 9–2-es előnnyel vonult.

A fordulás után a harmadik negyed kifejezetten kiélezett játékot hozott, de a 4–4-es játékrész után az ötödiket megint simán nyerték az érdiek (5–0), a meccsen pedig 18–6-ra diadalmaskodtak – többek között a kiváló teljesítményt nyújtó és hét gólt szerző Bereczki Zsoltnak köszönhetően.

A 2007-esek rájátszásának B-csoportjában a tabella második helyén tanyázó érdiek a Margitszigeten a másik honvédos együttessel, a HUVK SE-vel mérték össze tudásukat. Ezen a mérkőzésen sem az első, sem a második negyedben nem tudott jelentős előnyt kialakítani az érdi együttes, igaz, a nagyszünetben így is 6–4-re vezetett.

A fordulás után azonban megtorpant a HUVK SE, az érdiek a térfélcserét követően gólt sem engedtek ellenfelüknek, miközben nyolccal terhelték a másik kaput – ezen a találkozón Szakács Péter nyolc góllal vétette észre magát.

Rusorán Péter Gyermekbajnokság, 2005, rájátszás, C-csoport, 6. forduló, Laky Károly uszoda
Budapesti Honvéd SE-Érd–ASI-Vasas II 18–6 (5–2, 4–0, 4–4, 5–0)
A BHSE-Érd gólszerzői: Bereczki Zsolt Ádám 7, Szabó Bálint 3, Bánhidi Bíborka, Demjén Dániel, Nagy Gréta Szabina 2-2, Bödecs Gergely, Zsigó Botond Bendegúz 1-1

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2007, rájátszás, B-csoport, 6. forduló, Hajós uszoda, Margitsziget
Budapesti Honvéd SE-Érd–HUVK SE 14–4 (2–1, 4–3, 5–0, 3–0)
A BHSE-Érd gólszerzői: Szakács Péter 8, Gáspár Bence 4, Serflek Levedi, Farkas Szilárd 1-1

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email