22_03_29_erdmost_nincskep

Alig egy hónap és itt a Live Street Art

22_03_29_erdmost_nincskep

Alig egy hónap és itt a Live Street Art

A téma (a művészet, a sport és a zene) az utcán fog heverni azaz mit heverni, nagyon is mozgásban lenni és lüktetni idén is május 11-én. Az idei Live Street Arton bepótolja az Irie Maffia is a koncertjét, amit ősszel elmosott az eső, és nem maradhat el az élőfestés sem, de egy tucat extrémsport bemutatóval, workshoppal és koncertekkel is készülnek a szervezők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Wolf Katalin szervező, a Szepes Gyula Művelődési Központ vezetője kérdésünkre elárulta, hogy idén először egy nemzetközi oldalon is megjelent a Live Street Art pályázati felhívása, és nagy külföldön is az érdeklődés az esemény iránt, de hogy ki tud május 11-én Érdre utazni, hogy élőben fessen és alkosson a főtéren, az még egyeztetés alatt van.

Mindenesetre a program már kialakult: az idei Live Street Arton bepótolja koncertjét az Irie Maffia, amit tavaly ősszel elmosott az eső. Lesznek megint estrémsport bemutatók, emellett azt is megnézhetik majd az ide látogatók, hogyan használják a profik a főtér mellett felállított street workout pályát. Közben egész nap egyedi tárgyakat lehet majd készíteni ( pl. vászontáskákat, tornazsákokat, pólókat, tornacipőket lehet festeni) a Rajzszög és a Pop Art Box csapata segítségével. Este pedig majd a múzeumkertben fog folytatódni a buli. Sőt, a Live Street Art egy fotókiállítással már május 10-én is várja az érdeklődőket a Szepes Gyula Művelődési Központban. 

A részletekért hallgassa meg a Wolf Katalinnal készült interjút!


További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email