22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: „folytatjuk a támogató aláírások gyűjtését”

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: „folytatjuk a támogató aláírások gyűjtését”

Hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője, aki ismertette Orbán Viktor hétpontos programját az illegális bevándorlás megfékezésére. Mint mondta, Érden és környékén is elindult a kampány és hétfő estig több mint 2000 támogató aláírást gyűjtöttek az aktivisták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője sajtótájékoztatóján Orbán Viktor hétpontos programját ismertette, amely egyben a Fidesz európai parlamenti választási programját is jelenti.

A program szerint:
1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak. 
2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére.
3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül.
4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot, azzal szemben, amit a brüsszeli bürokraták szeretnének. 
5. Brüsszel pedig ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítse meg a határvédelem költségeit.
6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát.
7. Az illegális bevándorlást ellenző vezetők álljanak az EU-s intézmények élén.

– Ezek azok a pontok, amelyek a legszükségesebbek a bevándorlás megállításához és a keresztény kultúra megőrzéséhez. A brüsszeli elit hatalmi törekvéseit meg kell fékezni, az illegális bevándorlást meg kell állítani. A tét az, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az EU-nak; Európa marad-e az európaiaké vagy átadjuk a helyet egy más civilizációból érkező tömegnek; megvédjük-e a keresztény, európai kultúránkat vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak, ami elpusztítja azt – hangsúlyozta a szóvivő.

Simó Károly arról is beszélt, hogy Érden és környékén is elindult az aláírásgyűjtés, több bejelentett helyszínen. Többek között az Európa sétányon, a Riminyáki úton, a Bem téren, a Fundoklia téren, illetve a Felső utcában várják azokat, akik aláírásukkal támogatni kívánják a miniszterelnök programpontjait.

– A Fidesz adta le elsőként az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodában. Érden is jelentős számú aláírást gyűjtöttünk. Köszönjük mindenkinek a támogatást. Azonban itt nem állunk meg, folytatódik a támogató aláírások gyűjtése. Az eddigi visszajelzések alapján különösen sokan támogatják, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető a migránsok befogadására. Brüsszelnek vissza kell adnia a migráció kezelését a nemzeti kormányoknak, és le kell állítani a migránsvízum és migránskártya programokat. Azt is tapaszaljuk, hogy nagyon sokan pontosan érzik és értik, hogy óriási a tétje a májusi európai parlamenti választásnak, mert ha a bevándorláspártiak kerülnek helyzetbe, akkor Európa komoly veszélybe kerül – emelte ki az Érdi Fidesz szóvivője.

Simó Károly arról is beszélt, hogy az érdi baloldal továbbra is és következetesen elutasítja az érdi családok támogatását. 

– Cinizmusuk ebben a kérdésben is bicskanyitogató, a bevándorlást támogató álláspontjuk pedig a napnál is világosabb. Végérvényesen a szélsőségesen családellenes Gyurcsány Ferenc és a DK befolyása alá kerültek – tette hozzá a szóvivő, aki azt is elmondta, hogy az európai elittel szembeni elégedetlenség legfőbb forrása ma szerte Európában a migráció kezelése, amely, mint fogalmazott, a korszak legmélyebb globális vitája és konfliktusa.

– Az európai parlamenti választás tétje most az, hogy bevándorláspárti vagy a bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az Uniónak; Európa maradjon-e az európaiaké vagy adjuk át a helyet egy más kultúrából, más civilizációból érkező tömegnek; megvédjük-e a keresztény, európai kultúránkat, vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak.  A keresztény civilizációnk léte a tét. Mutassuk meg Brüsszelnek május 26-án a választáson, hogy a végső szót nem a Soros-féle NGO-k és a brüsszeli bürokraták, hanem az emberek mondják ki a szavazófülkékben – zárta szavait Simó Károly.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email