22_03_29_erdmost_nincskep

Köszönet az önkénteseknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Köszönet az önkénteseknek

Szerdai sajtótájékoztatóján mondott köszöntet T. Mészáros András polgármester annak a mintegy félezer önkéntesnek, akik több mint négyszáz köbméter hulladékot gyűjtöttek össze Érden a múlt hétvégi Teszedd! akcióban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyre többen vesznek részt a várostakarító akciókban,amit Érden akkor is megrendezünk minden esztendőben, amikor az országos akció valamilyen oknál fogva elmarad. Szeretnék köszönetet mondani Macsotay Tibornak, az Érdi Polgárőrség vezetőjének, aki idén is koordinálta, összefogta és szervezte ezt az akciót – tette hozzá T. Mészáros András, aki kiemelte még Fülöp Sándorné és Antunovits Antal képviselők, valamint Takács Éva parkvárosi lakos, illetve Palkó Zsolt (Érdi Környezetvédő Egyesület elnöke) segítségét is.

T. Mészáros András kiemelte, hogy az Érd és Sóskút közti területen hatalmas mennyiségű szemetet gyűjtöttek össze az önkéntesek – látható volt, hogy a hulladékot teherautóval szállították oda a területre. Bár az önkormányzat azon dolgozik, hogy elfogják a szemetelőket, nagyon nehéz rajtakapni az elkövetőket – mutatott rá T. Mészáros András.

–Remélem, előbb-utóbb lesz mód arra, hogy tetten érjük őket. Ehhez jogszabályváltozásokra is szükség lesz – Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára ígéretet is tett erre – tette hozzá T. Mészáros András, hangsúlyozva: a lakosság figyelmére, jelzéseire is nagy szüksége van az önkormányzatnak.

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email