22_03_29_erdmost_nincskep

Még lehet jelentkezni a szombati TeSzedd-re

22_03_29_erdmost_nincskep

Még lehet jelentkezni a szombati TeSzedd-re

Már több mint kétszázan jelentkeztek a szombati TeSzedd önkéntes szemétszedő akcióra. Magas a létszám tehát, tudtuk meg Macsotay Tibortól, az érdi polgárőrség vezetőjétől, aki azt is elmondta, hogy még mindig van lehetőség bekapcsolódni az akcióba, ami szombaton 10 és 13 óra között zajlik a város különböző pontjain.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Egész Érdet természetesen nem tudjuk egy délelőtt alatt megtisztítani, de az azért valamilyen szinten örvendetes, hogy a belterületeknek a takarítása elenyésző. Itt is vannak ugyan hiányosságok, például a Dagály utca, Budafoki úti részen, Érdligeten és a Tusculanumnál, de a város döntő többségében belül nincs szemét – emelte ki a szemétszedés kapcsán Macsotay Tibor.

Most szombaton a frekventáltabb külterületeken dolgoznak majd az önkéntesek, mint például a Sóskúti út – Zengő utca szakasza, a Tetőfedő utca, valamint az Esztergályos – Betonozó utcák területe, ahol még nem sikerült befejezni a takarítást. 

– Mindenki a saját környezetében is szedhet szemetet. Az a lényeg, hogy hívjon fel a megadott telefonszámon, és akármennyien is szedik az adott területen, viszünk oda zsákot és el is szállítjuk az összegyűjtött hulladékot. De már kialakult csoportokhoz is lehet csatlakozni, erről is tőlem tudnak informálódni az érdiek – hangsúlyozta Macsotay Tibor.

Az Érd FM 101.3 interjúját Macsotay Tiborral alább lehet meghallgatni.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email