22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: nemzetközi tornát rendeztek és nyertek az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: nemzetközi tornát rendeztek és nyertek az érdiek

A Tárnoki Katlanban tartotta idei nemzetközi tornáját az Érd Baseball és Softball Team. Az U15-ös korosztály számára rendezett eseményen a házigazdák két együttese mellett további két magyar, valamint két külföldi csapat volt érdekelt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Baseball és Softball Team Pirates együttese a Szentendre ellen kezdte meg szereplését, amelyet hatalmas fölénnyel, 12–0-ra győzött le. Ezt követően a szerbiai, újvidéki együttes ellen folytatták a „kalózok”, ahol az első két inningben három pontot szereztek a vendégek, de a Pirates 6–4-re fordítva győzött. A két győztes meccs után a döntőbe jutásért kellett küzdeniük, ahol a budapesti Reds volt az ellenfél.

Az első négy játékrészben egyik csapat sem tudott pontot tenni a táblára, az ötödik inningben viszont az első pontot a Pirates szerezte meg, majd szoros küzdelem következett, Hellinger Erik strike-dobásaival sorra ejtette ki a fővárosi dobókat, melynek köszönhetően a házigazdák 8–4-re nyertek és veretlenül nyerték meg a tornát. A másik érdi csapat, a Dodgers hatodikként zárt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email