22_03_29_erdmost_nincskep

Keddtől újra fogadja a gyerekeket a Tündérkert ovi

22_03_29_erdmost_nincskep

Keddtől újra fogadja a gyerekeket a Tündérkert ovi

Múlt héten meghibásodott egy elektromos vezeték a felújítás alatt álló Tündérkert óvodában. Emiatt két nap szünetet rendelt el az intézményvezető. Kedden azonban már a megszokott rendben látogathatták a Tündérkert ovit a gyerekek – jelentette be T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A polgármester hangsúlyozta: nem volt vészhelyzet.

– Tűz nem volt; egy biztosíték kiment, ezért nem világítottak a lámpák. A történet már úgy terjedt el, hogy a száz éves épület felgyulladt, és az ablakon keresztül kellett kimenteni az óvodásokat, közben csak annyi történt, hogy elment a világítás. Az ellenzéki sajtó folyamatosan komoly vészhelyzetről cikkezett, és felelősségre vonásról írtak. Látható, hogy az ellenzéki sajtó egyetlen célja a zűrzavarkeltés, a rombolás, a lehető legnagyobb zajt próbálva kelteni maguk körül – mondta a polgármester, kiemelve: a száz éves épületet, amelyben közel fél évszázada semmilyen felújítást nem végeztek, tavaly nyáron kezdték el modernizálni, a felújítás második ütemét pedig az idei nyári szünetre tervezték be.

– Az ellenzék és az ellenzéki sajtó szinte minden politikai akciója jelen pillanatban ehhez hasonló rémhírterjesztés. Múlt héten arra kértem az érdi ellenzék tagjait, hogy támogassák a magyar családokat érintő akciótervet. Sajnos azóta sem tudtak arról nyilatkozni, hogy ezt az akciótervet támogatják-e vagy sem. Az érdi családok támogatása, úgy tűnik, nem fontos számukra, és nem tesznek semmit azért, hogy e program megvalósítása lelki támogatásban, egyetértésben is megnyilvánulhasson – hangsúlyozta T. Mészáros András.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email