22_03_29_erdmost_nincskep

Be kell tartani az avarégetés szabályait

22_03_29_erdmost_nincskep

Be kell tartani az avarégetés szabályait

Helyi rendelet rögzíti a kerti hulladék elégetésének szabályait, így azt is, hogy a tavaszi időszakban február 15 - április 30. között van erre lehetőség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az avarégetés során természetesen be kell tartani a tűzvédelmi szabályokat annak érdekében, hogy megelőzzük, hogy az égetés az emberi egészséget vagy a környezetet károsítsa. Tilos ugyanakkor a kommunális, állati vagy ipari eredetű hulladékot, például műanyagot égetni.

Dudás Erzsébet, a lakosság-szolgálati iroda vezetőjének tájékoztatása szerint a lakosság részéről együttműködést tapasztalnak: amikor kollégái bejelentést kapnak szabálytalan égetésről, a helyszínen rendeződni szokott a probléma, az érintettek eloltják a tüzet, és nincs folytatása az ügynek. Dudás Erzsébet ugyanakkor hangsúlyozta, hogy súlyos bírsággal számolhat, aki a szabályokat mégsem venné figyelembe.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email