22_03_29_erdmost_nincskep

Minőségi idő, édeskettesben

22_03_29_erdmost_nincskep

Minőségi idő, édeskettesben

Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete helyi vállalkozók segítségével idén is kedvezményes programokkal lepi meg tagjait a Házasság hete alkalmából. Egy mindenki számára nyitott programmal is készülnek jövő szombaton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Magyarországon a tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, február 10-17. között. Az Ága-Boga is csatlakozott a kezdeményezéshez, nem először: tavaly összeállítottak egy programajánlót házaspárjaiknak, speciális helyi és környékbeli rendezvényekkel, kedvezményekkel, amelyből azok kedvükre válogathattak. Az ötletnek nagy sikere volt, így 2019-ben is megismételték. A napokban megérkezett a tagok virtuális postaládájába a programajánló hírlevél, különféle tippekkel az édesanya és édesapa közös kikapcsolódásához – kirándulás a környéken, táncóra, mozi, társasjátékozás, wellness, istentisztelet, beszélgetés –, no meg a tagcsaládoknak szóló kedvezményekkel. A Házasság hete alatt ugyanis több érdi és környékbeli vállalkozó biztosít a nagycsaládos egyesület házaspárjainak kedvezményeket, hogy minél többen részt tudjanak venni a programokon – tudtuk meg Bogatin Attila elnöktől, aki egy mindenki számára nyitott programra is meginvitálta a házaspárokat.

– Február 16-án, 17-20 óra között tartjuk a Házasság hete záróestjét a Magyar Földrajzi Múzeumban, játékos borkóstoló csapatépítő játékkal, évfordulós házaspárok köszöntésével, valamint egy interaktív előadással, amit Petrus Márta tart majd, Hogyan legyen jobb a házasságotok? címmel. A program Ága-Boga tagoknak ingyenes, nem Ága-Bogásoknak 1000 forint személyenként. A rendezvényre jegyet az Érdi Borháló üzletben lehet vásárolni – tette hozzá az elnök, akit arról is kérdeztünk, miért tartja fontosnak, hogy bekapcsolódjanak a Házasság hete rendezvénysorozatába.

– Párkapcsolatokkal foglalkozó könyvek, szakemberek felhívják a figyelmet, hogy rendszeresen töltsünk a párunkkal minőségi időt. Ez idő alatt egymásra figyelünk, közös élményekben van részünk, együtt pihenünk, töltődünk, lazulunk. Tanulunk egymástól, egymásról. Programjainkkal szeretnénk kizökkenteni a házaspárokat a hétköznapokból. Ha csak egyre is eljutnak, az már nyereség, hiszen az az idő kettőjükről szól, arról, hogy egymással törődnek. Nemcsak Ága-Boga-tagoknak ajánlom, hanem mindenkinek: ezen a héten töltsön legalább egy napot csak a párjával – zárta szavait az elnök.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email