22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: nem sikerült bravúrt elérni

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: nem sikerült bravúrt elérni

Három szettben alulmaradt a Delta RSE Érd a PTE-PEAC ellen a női röplabda NB II Közép csoportjának rájátszásában. A hazai pályán rendezett találkozón végig az alapszakaszt megnyerő ellenfél dominált.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A múlt héten a PTE-PEAC vereséggel, a Delta győzelemmel rajtolt a bajnokság 2019-es folytatásában, ahol az NB I-es klubok U21-es csapatai már nem versenyeznek. Ezek alapján a vendégek javítani szerettek volna ezen a hétvégén, az érdi tigrisek pedig folytatni kívánták a jó szériát.

A mérkőzés első szettjében hamar kiderült, hogy a vendéglátó nem tudja hozni azt a játékot, amit már az ősszel és egy héttel korábban is láthattak tőle a szurkolók. Ez viszont nagyon kellett volna ahhoz, hogy az erősebb kerettel rendelkező Pécs ellen reális esély legyen a sikerre. A baranyaiak magabiztosan, 25:14-re behúzták a nyitó felvonást, és ugyan a második játszma közepén 14:18 környékén volt némi remény a hazai zárkózásra, végül azt is a PTE-PEAC nyerte 25:17-re. A harmadik etap egyben le is zárta a párharcot, a pécsiek 25:13-ra hozták a szettet és 3:0-s összesítéssel a bajnokit.

Női NB II, Közép csoport
Delta RSE Érd–PTE-PEAC 0:3 (–14, –17, –13)
Delta: Tátrai Zs., Tombor Sz., Hainzmann R., Laub R., Végh A., Gál W., Tóth L, Darvas H., Flach D., Tombor B., Baumann F., Nagy B., Jakab B., Csörgi E. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email