22_03_29_erdmost_nincskep

UP röpi: nagy skalpot szereztek az U17-esek

22_03_29_erdmost_nincskep

UP röpi: nagy skalpot szereztek az U17-esek

Legyőzte a listavezető Gödöllőt a Delta RSE Érd az országos serdülő bajnokság hétvégi fordulóján, ahol az érdiek kiélezett, fordulatos mérkőzésen múlták felül a bajnokság listavezetőjét, egyben a torna házigazdáját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előbb az U15-ös régiós bajnokságban, Szentendrén volt jelenése a Delta RSE Érdnek, amely két mérkőzést vívott. Elsőként a Dunakanyarral találkoztak az érdiek, akik könnyen, 3:0-ra győzték le a hazaiakat, majd a második mérkőzésen a Gödöllő „A” csapata ellen kétszettes hátrányból tudtak egyenlíteni, azonban az utolsó játszmát három ponttal elveszítették, így 3:2-re kikaptak.

Ezt követően vasárnap Gödöllőn az U17-esek vettek részt az Országos Serdülő Bajnokság második játéknapján, ahol három mérkőzés várt Hopkáné Wolf Rita tanítványaira. Előbb a Tatabányai RSE-től, majd a Budaörsi DSE/Emericus SE-től is 3:0-ra kaptak ki, de a két mérkőzéses szünet után a vasárnap este 19.45-kor kezdődő, listavezető Penta Gödöllői RC elleni találkozó már ígéretesen sikerült.

Az első szettet 25:22-re nyerték a nagy lendülettel kezdő érdiek, majd a második felvonás elején több hiba is becsúszott, melyet kihasznált a GRC és 25:15-tel egyenlített a játszmák tekintetében. A Delta azonban nem adta fel, a kitűnő nyitásoknak köszönhetően állva hagyta a Gödöllőt és 25:12-re nyerte a harmadik szettet.

A negyedik játszma az elsőhöz hasonló, kiélezett küzdelmet hozott, amelyből az érdiek jöttek ki győztesen (25:22), s 3:1-es sikerükkel első győzelmüket aratták a bajnokságban.

Szalayné Sebők Éva U17-es női Országos Serdülő Bajnokság, I. osztály, B-5-ös csoport, 2. játéknap
Delta RSE Érd–TRSE 0:3 (–9, –22, –22)
Budaörsi DSE/Emericus SE–Delta RSE ÉRD 3:0 (11, 14, 23)
Delta RSE Érd–Penta Gödöllői RC 3:1 (–22, 15, –12, –22)
Delta: Veress Anna (csk), Kun Stefánia, Tankó Réka, Molnár Emese, Kovács Emma, Sövényi Noa, Balázs Sára, Zombory Lili, Kőhalmi Zsófia, Bódi Kitti (liberó)
Edző: Hopkáné Wolf Rita

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email