22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tizenegyes, két kiállítás, változatos edzőmeccset játszott az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tizenegyes, két kiállítás, változatos edzőmeccset játszott az Érdi VSE

3-1-re kikapott második felkészülési mérkőzésén az NB II tavaszi rajtjára főpróbát tartó Ceglédi Vasutas vendégeként az Érdi VSE NB III-as együttese.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Nem indult jól az érdiek számára a CVSE elleni összecsapás, hiszen a hazaiak kezdése után a felívelt labdánál az érdi védők szabálytalanul állították meg a ceglédi támadót, így néhány másodperc után tizenegyeshez jutott a házigazda, a büntetőt pedig Nagy Tamás nem hibázta el (1-0).

Ezt követően ugyan a jóval élesebben játszó Cegléd alakított ki nagyobb helyzeteket, de az érdieknek is meg volt a lehetősége, azonban szűk fél óra után Nagy Tamás távolról emelte át Kertész Ferencet, növelve a hazai előnyt (2-0).

Nem sokkal később reklamálás miatt Preklet Csabát kiállította a játékvezető, de a szünetig nem változott az eredmény. A fordulás után negyedóra elteltével Bozsoki Imre is piros lapot kapott, így a hátralévő fél órát tíz a tíz ellen játszották a felek. A 70. percben pedig összejött a szépítés az érdieknek, akik egy baloldali szögletvariáció után Pintér Nikola beadásából Májer Gergő révén zárkóztak (2-1).

A hajrában azonban egy védelmi hibát kihasznált a Cegléd, s Varjas Zoltán a 89. percben állította be a 3-1-es végeredményt.

– Egy olyan meccset játszottunk, amelyen egy nálunk jóval előrébb tartó csapat volt az ellenfél, hiszen a Cegléd már jövő héten kezd, nekünk pedig van még öt hetünk, de lehet látni, hogy hol vannak hiányosságok. Felfelé játékban erősek vagyunk, a védekező részben voltak bajok, mert megint kaptunk három levente-gólt. Mondtam múltkor, hogy várható még játékos, ez most kikerekedett: mindenképp hoznunk kell valakit – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Felkészülési mérkőzés
Ceglédi VSE (NB II)-Érdi VSE 3-1 (2-0)
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Májer, Bozsoki, Németh G. V. – Koós, Kónya, Melczer – Kollega, Mojzer, Pál
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Kelemen P., Pintér N., Barizs, Bálint
Vezetőedző: Limperger Zsol
Gólszerzők: Nagy Tamás (1., 28. – az elsőt tizenegyesből), Varjas (89.), ill. Májer (70.)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email