22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: győzelemmel kezdte a felkészülési meccsek sorát az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: győzelemmel kezdte a felkészülési meccsek sorát az Érdi VSE

A martfűi edzőtábort követően hazai pályán, 5–1-re győzött az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Pest megyei első osztályban szereplő Százhalombattai LK ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint múlt héten beszámoltunk róla, a téli átigazolási időszakban távozott az Érdi VSE-től Balázsovics Máté és Honti Attila, míg Monorról az érdi nevelésű Májer Gergő, Kaposvárról pedig Kollega Krisztián érkezett. Azonban a távozók oldalán vannak még fejlemények, hiszen Pallagi Botond egy osztállyal feljebb, az NB II-es Ceglédnél folytatja pályafutását, míg a nyáron igazolt Bogdán Erik külföldre költözött.

Így Limperger Zsolt a Kertész Ferenc – Májer Gergő, Bozsoki Imre, Csiszár Zoltán, Németh Gábor Vince – Koós Gábor, Kónya Benjámin, Melczer Vilmos – Kelemen Patrik, Pál Szabolcs, Gera Dávid kezdőt küldte pályára az SZLK elleni hazai edzőmeccsen.

Az érdiek jól kezdték a meccset, hiszen a tizedik percben Gera Dávid révén megszerezték a vezetést, három perccel később pedig Kelemen Patrik duplázta meg az előnyt. Ezt követően az első félidőben is szinte egykapuztak a felek, majd a szünet előtt Kovács Gábor öngóljával háromra nőtt a különbség.

A térfélcsere után Borek Norbert – Ország Péter, Barizs Martin, Csiszár Zoltán, Pintér Nikola – Bálint Ábel, Májer Gergő, Pintér Olivér – Kollega Krisztián, Mojzer György, Gera Dávid összeállítású csapatot küldte pályára az Érdi VSE vezetőedzője, akik közül Barizs Martin a Szent István SE-től érkezett próbajátékra, míg Mojzer György éppen a kórházból jött meg, hiszen a mérkőzés előtt született meg első gyermeke!

A másodi félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, de Somogyi Tibor bombagóljával szépítettek a battaiak az 58. percben. Ezt követően azonban Kollega Krisztián három perc leforgása alatt duplázott a 60. és a 63. percben. A folytatásban több gól már nem született, így az Érdi VSE 5–1-es győzelemmel kezdte a felkészülési meccsek sorát.

– A legfontosabb minden edző életében, hogy sérülésmentes legyen a felkészülés. Az eredményesség is nagyon fontos, de az első néhány edzőmeccsről sok következtetést nem lehet levonni, mert számít, hogy melyik csapat milyen felkészülési időszakban van. Hétvégén játszunk a Cegléddel, amelynek főpróba lesz, nekünk pedig több mint egy hónapunk van az első meccsünkig – fogalmazott Limperger Zsolt.

Folytatás január 27-én, az immár Pallagi Botondot és Kárász Krisztiánt is soraiban tudó Ceglédi VSE vendégeként 14 órakor. Hangsúlyos a következő edzőmeccsel kapcsolatban, hogy a CVSE az érdiek ellen már főpróbáját tartja, hiszen jövő héten már kezdődik az NB II tavaszi idénye.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Százhalombattai LK 5–1 (3–0)
Érdi VSE I. félidő: Kertész Ferenc – Májer Gergő, Bozsoki Imre, Csiszár Zoltán, Németh Gábor Vince – Koós Gábor, Kónya Benjámin, Melczer Vilmos – Kelemen Patrik, Pál Szabolcs, Gera Dávid
Érdi VSE II. félidő: Borek Norbert – Ország Péter, Barizs Martin, Csiszár Zoltán, Pintér Nikola – Bálint Ábel, Májer Gergő, Pintér Olivér – Kollega Krisztián, Mojzer György, Gera Dávid
Gól: Gera Dávid (10.), Kelemen Patrik (13.), Kovács Gábor (44. – öngól), Kollega Krisztián (60., 63.), ill. Somogyi Tibor (58.)

Érdi VSE felkészülési mérkőzések, 2018/2019 tél
01.27., 14.00: Ceglédi VSE (NB II)–Érdi VSE
02.02., 11.00: Érdi VSE–Szekszárdi UFC (NB III)
02.06., 18.30: Érdi VSE–Vecsési FC (megyei I. o.)
02.09., 12.00: Érdi VSE–Jászberényi FC (NB III)
02.16., 12.00: Dunaújváros PASE (NB III)–Érdi VSE
02.23., 14.00: Érdi VSE–Taksony SE (NB III)
(A változás joga fenntartva!)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email