22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: Gólzápor és három kiállítás

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: Gólzápor és három kiállítás

Nagyon nehéz mérkőzést játszott a 5 Stars Érdi VSE felnőtt csapata a futsal NB II Nyugati csoportjának 17. fordulójában a REAC ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A csömöri sportcsarnokban rendezett mérkőzés igazi gólzáport hozott, a meccs elején Horváth Tamás kétszer, Gáspár Tibor egyszer vette be a hazaiak kapuját. A REAC a játékot szabálytalanságokkal folyamatosan tördelte, melynek eredményeképp már az első félidőben három hazai futsalos is a kiállítás sorsára jutott. A közjáték nem zavarta meg az érdieket, akik a szünetben Horváth és Gáspár vezetésével 8–4-es előnybe kerültek.

A fordulás után tovább tartott a gólzápor, volt hogy hat góllal is vezettek Varga László fiai, végül Horváth Tamás és Gáspár Tibor is öt-öt találattal zárta a meccset, a 5 Stars pedig 14–9-re nyert.

– Gratulálok az egész csapatnak a nagyszerű győzelemhez, kiemelném, hogy az ellenfél agresszivitását mennyire intelligensen, éretten és sportemberhez méltóan dolgoztuk fel, mindezek mellett győzelemmel tettük fel a pontot az i-re – értékelt Varga László a 5 Stars közösségi oldalán.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 17. forduló
REAC SISE–5 Stars Érdi VSE 9–14 (4–8)
Vezette: Ibriksz, Tiringer, Janitz
5 Stars: Kajdy T. (kapus) – Kajdy Z., Kovács Máté, Gáspár, Horváth Tamás 
Csere: Nagy Levente (kapus), Keresztesi, Zuigéber, Kata, Varga László, Perepelica, Rákos. Edző: Varga László
Gólszerzők: Horváth K. (8., 8.), Illés (14., 27.), Kaszala (16.), Kollár Zs. (30., 33., 34.), Somogyi (40.) ill. Horváth Tamás (1., 4., 10., 13., 24.), Gáspár (2., 10.,18., 22., 37. – a másodikat büntetőből), Varga László (16.), Perepelica (29.), Kovács Máté (36.), Zuigéber (40.)
Kiállítva: Kollár Sz. (10.), Elek (10.), Szántovszki (16.), Illés (36.) ill. –

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email