22_03_29_erdmost_nincskep

Ételosztás összefogással

22_03_29_erdmost_nincskep

Ételosztás összefogással

Százhúsz adag sertéspörkölttel és petrezselymes burgonyával várta az Érdi Fidesz a rászorulókat az Összefogás Házánál, karácsony előtt. A képviselők és a bizottsági tagok pénzéből vendégelték meg az embereket, az előkészítésben és az osztásban az Érdi Fidelitas tagjai mellett szépkorúak is részt vettek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Immár nyolcadik éve tartó hagyomány advent utolsó vasárnapján az ételosztás, melyet az Érdi Fidesz képviselői szerveznek meg és járulnak hozzá a bizottsági tagokkal együtt. Az ételosztáson ma is sokan megjelentek Érd főterén, az Összefogás Háza előtt, hiszen az ebéd mellett jó hangulat és jó közösség várta őket. A karácsony előtti utolsó jótékonysági akción egy kis törődést kaptak azok, akik egyedül vannak, akik beszélgetésre, egy jó szóra vágytak. 

– Az Érdi Fidesz összefogásával valósult meg ez a mai rendezvény az Összefogás Háza előtt – mondta el Antunovits Antal önkormányzati képviselő, az ételosztás egyik szervezője, akitől azt is megtudtuk, hogy aki akart, haza is vihetett magának a meleg ételből karácsonyra.

Az eseményen T. Mészáros András polgármester is ételt osztott, mint mondta, már nem először tartottak ilyen jótékonysági akciót.

– Azért fontosak ezek a kezdeményezések, mert szeretnénk, ha karácsonykor senki sem érezné egyedül magát. A szeretet ilyen külső formáit is meg kell fogalmaznia egy szervezetnek – emelte ki a polgármester.

Karácsonykor is lesz még hasonló kezdeményezés: december 25-én, 11 órától a református egyház szervez ételosztást a Kálvin téri református templomban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email