Bélyegkép

Elismerések a rendőröknek, tűzoltóknak

Rendőrök és tűzoltók kiemelkedő munkáját ismerték el oklevéllel és ajándékcsomaggal a közgyűlés csütörtöki ülésén.

A lakosság közérzetét jelentősen befolyásolja a település köz- és tűzbiztonsága, amelynek biztosításában nélkülözhetetlen szerepe van az ott szolgáló rendőröknek és tűzoltóknak. Érd nagyságából és speciális jellemzőiből is adódik, hogy a rendőröknek és a tűzoltóknak évente rendkívül sok esetben kell intézkedniük, illetve beavatkozniuk. A rendőrségen évente mintegy ezer-ezeregyszáz bűncselekményt regisztrálnak, és körülbelül hatezerötszáz intézkedésre kerül sor. Emellett a rendőrök több mint harminc jelentős városi esemény megrendezésében is közreműködnek. A tűzoltóságra évente körülbelül 1200 bejelentés érkezik, ezek többsége tűzeset miatt történik, de a tűzoltók jelentős szerepet kapnak a különféle műszaki mentésekben, és veszélyhelyzetek felszámolásában is – hangzott el a közgyűlés december 20-ai ülésén.

Az érdi rendőrök és tűzoltók munkájának elismerésével a közgyűlés köszönetét fejezte ki mindazért, amit a város köz- és tűzbiztonságának javításáért tettek. Az elismeréseket T. Mészáros András polgármester távollétében dr. Bács István alpolgármester adta át az alábbi rendőröknek, illetve tűzoltóknak:

Rendőrök: Gyulainé Csilla Ilona alezredes, Tapolczay Zsuzsanna főtörzszászlós, Lugosi Gábor zászlós, Mosolygó László zászlós, Szigetvári Ágnes főtörzsőrmester, Jónás-Gergelyfy Julianna törzsőrmester, Gécsek Dávid törzsőrmester, Virág Zoltán törzsőrmester, Gyurcsik Attila törzsőrmester, Jónás Zsolt törzsőrmester.

Tűzoltók: Csege Kovács Katalin főhadnagy, Andó Zoltán főhadnagy, Kaszás János törzszászlós, Szántó Imre zászlós, Gyenizse Zoltán főtörzsőrmester.

 

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email