22_03_29_erdmost_nincskep

Elismerések a rendőröknek, tűzoltóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Elismerések a rendőröknek, tűzoltóknak

Rendőrök és tűzoltók kiemelkedő munkáját ismerték el oklevéllel és ajándékcsomaggal a közgyűlés csütörtöki ülésén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A lakosság közérzetét jelentősen befolyásolja a település köz- és tűzbiztonsága, amelynek biztosításában nélkülözhetetlen szerepe van az ott szolgáló rendőröknek és tűzoltóknak. Érd nagyságából és speciális jellemzőiből is adódik, hogy a rendőröknek és a tűzoltóknak évente rendkívül sok esetben kell intézkedniük, illetve beavatkozniuk. A rendőrségen évente mintegy ezer-ezeregyszáz bűncselekményt regisztrálnak, és körülbelül hatezerötszáz intézkedésre kerül sor. Emellett a rendőrök több mint harminc jelentős városi esemény megrendezésében is közreműködnek. A tűzoltóságra évente körülbelül 1200 bejelentés érkezik, ezek többsége tűzeset miatt történik, de a tűzoltók jelentős szerepet kapnak a különféle műszaki mentésekben, és veszélyhelyzetek felszámolásában is – hangzott el a közgyűlés december 20-ai ülésén.

Az érdi rendőrök és tűzoltók munkájának elismerésével a közgyűlés köszönetét fejezte ki mindazért, amit a város köz- és tűzbiztonságának javításáért tettek. Az elismeréseket T. Mészáros András polgármester távollétében dr. Bács István alpolgármester adta át az alábbi rendőröknek, illetve tűzoltóknak:

Rendőrök: Gyulainé Csilla Ilona alezredes, Tapolczay Zsuzsanna főtörzszászlós, Lugosi Gábor zászlós, Mosolygó László zászlós, Szigetvári Ágnes főtörzsőrmester, Jónás-Gergelyfy Julianna törzsőrmester, Gécsek Dávid törzsőrmester, Virág Zoltán törzsőrmester, Gyurcsik Attila törzsőrmester, Jónás Zsolt törzsőrmester.

Tűzoltók: Csege Kovács Katalin főhadnagy, Andó Zoltán főhadnagy, Kaszás János törzszászlós, Szántó Imre zászlós, Gyenizse Zoltán főtörzsőrmester.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email