Bélyegkép

Egy csillag Érden

Jótékonysági adventi koncertet rendeznek hétfőn délután öt órától a Kálvin téri református templomban: az egyik tehetségkutató műsor győztese, Mészáros János Elek magánénekes ad személyes hangvételű, különleges koncertet. Belépődíj nem lesz, az adományokat a templom hátsó épületének befejezésére kívánják fordítani.

Mint Erdélyi-Takács István református lelkész tudósítónknak elmondta, a hátsó épületrészben ifjúsági szobát, gyülekezeti termet, lelkészi irodát szeretnének kialakítani.

– Mészáros János Elek nemcsak egy tehetségkutató műsor győztese, hanem református presbiter is. Koncertje különlegessége, hogy személyes hangvételű, hiszen bemutatkozik majd a közönségnek, beszél megtérésének történetéről is. Emellett ez az adventi koncert az ünnepi ráhangolódás egyik állomása lehet. Várunk sok szeretettel minden érdeklődőt, jókedvű adakozót. A koncert körülbelül hatig-negyed hétig tart majd, és egy kis vendégséggel zárul – tette hozzá Erdélyi-Takács István.

A koncert után dedikálásra és CD-vásárlásra is lesz lehetőség.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email