22_03_29_erdmost_nincskep

Az élő víz – az élet vize

22_03_29_erdmost_nincskep

Az élő víz – az élet vize

Már Érden is kapható az egészségünk megőrzésében kulcsszerepet betöltő Pi-víz és lúgos Pi-víz a Diósdi út 19. szám alatt található Aquavita Pi-víz boltban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

 

Mi az a Pi-víz?

Szervezetünk kb. 70%-a víz, méghozzá biológiailag aktív, úgynevezett Pi-víz. Aki Pi-vizet fogyaszt, nem csak tökéletes tisztaságú vizet juttat a szervezetébe, hanem olyan vizet, amilyen testének nagy részét képezi. Bármilyen vizet iszunk, azt szervezetünk átalakítja Pi-vízzé.

Miért kell akkor kívülről pótolnunk a Pi-vizet?

Mert amikor szerveztünk alakítja át a vizet Pi-vízzé, az energiába kerül. Ha viszont már kész, többszörösen szűrt és tisztított energetizált Pi-vizet juttatunk a testünkbe, azzal csökkenthetjük a fáradékonyságunkat, és növelhetjük fizikai teljesítőképességünket, hiszen szervezetünknek bőven marad energiája más feladatokat elvégezni.

Mire jó a Pi-víz?

A Pi-víznek a szerkezetéből adódóan jobb a felszívódása, mint akármilyen más víznek, ezzel jobban elősegíti a sejtek hidratációját és regenerációját, az anyagcserét, az ellenállóképességet és meggátolja a kórokozók terjedését. Mint azt számos vizsgálat is bebizonyította, a Pi-víz fogyasztása nyugtat, növeli az erőnlétet, és csökkenti a stressz negatív hatásait.

Milyen íze van?

Az íze lágy, üde, a forrásvízre emlékeztet.

Mit kell tudni a lúgos Pi-vízről?

A Pi-víz enyhén lúgos, Ph-értéke az egészséges szervezet vagy a vér Ph-értékével azonos, 7,35.A lúgos Pi-víz Ph-értéke ehhez képest 9 körül mozog.

Mire jó a lúgos Pi-víz?

Napjainkban a legtöbb betegség hátterében a szervezetünk túlzott elsavasodása áll. A lúgos Pi-víz azonban alkalmas arra, hogy visszaállítsa az elsavasodott szervezet sav-bázis egyensúlyát. Természetes védekező rendszerünk aktiválódik, megerősödik, és nehezebben betegszünk meg. A lúgos Pi-víznek ezenkívül nagyon jó méregtelenítő és antioxidáns hatása van: megköti a testünkben levő szabad-gyököket, semlegesíti a környezetszennyezés és a gyógyszerfogyasztás által a szervezetünkbe kerülő nehézfémeket.
 

Kik fogyaszthatják?

A Pi-víz csecsemőkortól fogyasztható, a lúgos Pi-víz ugyanakkor 8 éves kor alatt nem feltétlenül ajánlott.

Hol kapható?

Az Aquavita Pi-víz boltban Érden a Diósdi út 19. szám alatt.

Bővebb információ: www.pivizerd.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email