22_03_29_erdmost_nincskep

Lucskos Csumpival várták a Mikulást

22_03_29_erdmost_nincskep

Lucskos Csumpival várták a Mikulást

Bár a Mikulásra pár napot, a karácsonyra pedig még jó néhányat várni kell, a régi Parkvárosi Közösségi Házban ritkán látott tömeg gyűlt össze hétfőn délután, hogy Lucskos Csumpival és barátaival készülődjenek közösen az ünnepekre. Folyt a forró kakaó, halomban állt a kalács és a sok meglepetés könyv. A jó hangulatról pedig az életre kelt mesehősök mellett zenéléssel, meséléssel és kézműveskedéssel gondoskodtak a szervezők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendezvényen azt is megtanulhatták már az egészen picik is, hogy adni jó, mert hogy az eseményre ellátogató családok mindegyike egy-egy (sőt, volt, aki 10-15) dobozzal érkezett, a dobozok pedig a rászoruló gyermekek számára tartogattak karácsonyi ajándékokat.

Szeghy Karolina Lucskos Csumpija – , az első ránézésre gonosz kis erdei manó, akiről – maga számára is meglepésként – kiderül aztán, hogy tulajdonképpen nagyon is jószívű, – sok-sok gyermek estéibe és szívébe férkőzött már bele. Hétfőn délután a valóságban is találkozhattak velük a gyerkőcök, és Csumpi, illetve barátai, a tündérek alig bírták a tempót, annyian követeltek közös fotókat velük. A legkisebb a rajongótáborban minden bizonnyal az öt hónapos Izabella volt, aki az írónő karjában ülve mosolygott nagyokat a kamerába, miközben édesapja éppen arról mesélt Karolinának, hogy a Lucskos Csumpi lesz kislánya első mesekönyve.

Közben a Szociális Gondozó Központ munkatársai megtanították a kézműveskedés szerelmeseit, hogy kell papírtányérból vagy épp szalvétából mikulást gyártani. De volt még https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbola is, ahol igazi mesés ajándékok találtak gazdára. Az est teljesen kötetlen, jó hangulatban telt, éppen úgy, ahogy Karolina azt eltervezte.

Szeghy Karolinát az Érd Fm 101.3 kérdezte a mikulásváró foglalkozásról, a jótékonykodásról, a mesék és a mesélés szerepéről és a közelgő ünnepekről:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email