22_03_29_erdmost_nincskep

Az utolsó hazai bajnoki!

22_03_29_erdmost_nincskep

Az utolsó hazai bajnoki!

Az Érdi VSE NB III-as együttese utolsó hazai bajnoki mérkőzésére készül a nyugati csoport 14. fordulójában, amikor november 11-én, 13.30-tól a Sárvár FC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. Az Érdi VSE–Sárvár FC mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdiek nagykanizsai győzelmükkel továbbra is második helyen állnak a tabellán, öt ponttal megelőzve a dobogó legalsó fokán tanyázó III. kerületi TVE-t, míg a sárváriak három győzelemmel, hat döntetlennel és négy vereséggel tizenkettedikek. Azonban nem szabad lebecsülni a Vas megyei riválist, hiszen a listavezető FC Ajka után a második legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, szám szerint tizet. Igaz, hogy Bojan Lazic csapata az ellenfél kapuja előtt sem túl termékeny, hiszen az eddigi tizenhárom találkozóján tizenegy gólt szerzett.

A sárváriaknál a hetedik fordulóban, a Pénzügyőr SE ellen elszenvedett vereség után Kovács Lászlót váltotta a PAFC II korábbi trénere, Bojan Lazic, akivel eddig tizenegy pontot szerzett az együttes (három győzelem, két döntetlen, egy vereség).

Az Érdi VSE és a Sárvár FC legutóbb a 2016/17-es bajnoki idényben játszott egymással, akkor a 22. fordulóban Sárváron Melczer Vilmos két és Pallagi Botond egy góljával hátrányból fordítva nyertek az érdiek 3–1-re, míg legutóbb, amikor Érden járt a Vas megyei társulat, akkor a hazaiaknál Csiszár Zoltán két gólja mellett Melczer Vilmos, Balázsovics Máté és Kelemen Patrik is eredményes volt, így a vendéglátó 5–0-s győzelmet aratott. Ezt megelőzően a 2015/16-os szezonban az érdiek újoncként hazai pályán gól nélküli döntetlent játszottak a Sárvárral, míg idegenben 3–1-re kikaptak.

– A bajnokság elején, amikor még nem Bojan Lazic volt az edző, akkor az volt a jellemző, hogy kevés gólt rúgnak és keveset kapnak, de kevés pontot is szereztek. Most nyíltabb lett a játékuk és van három veszélyes támadójuk. Skriba Mátét jól ismerjük, egy nagyon technikás, jó focista, az ő semlegesítése nagyon fontos szempont lesz, illetve az, hogy frissebbek leszünk, mint Nagykanizsán és azt a játékot tudjuk hozni, mint ami volt a Pápa ellen

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A november 11-én, 13.30-kor kezdődő mérkőzést Szommer Attila vezeti, segítői Szvetnyik Bence és Tinnyei Zsolt lesznek. Az Érdi VSE–Sárvár FC mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló
11.11., 13.30:
Érdi VSE–Sárvár FC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email